Στον καναπέ με (τους) Παπιγιόν

Φέτος, τα πράγματα είναι (πιο) σκληρά!

Στον καναπέ με (τους) Παπιγιόν

Φέτος, τα πράγματα είναι (πιο) σκληρά!

Article featured image
Article featured image


Πέρσι, όταν τους είχαμε συναντήσει στην παραλία να κάνουν beach party με φλαμίνγκο, αντίσκηνα, παγωνιέρες και να τραγουδάνε το καινούργιο τους κομμάτι «η Άλφα μας Πλευρά», και οι πέντε είχαν μια ανεμελιά και μια φρεσκάδα αλλιώτικη, αφού είχαν βρεθεί να πρωταγωνιστούν σ’ ένα πρωτόγνωρο road trip, σε όλη την Κύπρο, στο πλαίσιο των «ΑΛΦΑ Music Tours», δημιουργώντας μία μουσική συνθήκη που δεν είχε γίνει ξανά.

Ένα χρόνο μετά και έπειτα από δεκάδες επιτυχημένες εμφανίσεις και ένα μικρό break για ανάκτηση δυνάμεων, η πεντάδα των Παπιγιόν επέστρεψε ανανεωμένη -με την ίδια ανεμελιά και όρεξη- έχοντας όμως μια μικρή διαφορά. Στο δεύτερο, φετινό ΑΛΦΑ Music Tour Reloaded τα πράγματα είναι πιο σκληρά, αφού καλούνται να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό για να δώσουν στο κοινό ακόμη περισσότερα απ’ όσα έδωσαν πέρσι. Και έχοντας δει μία από τις φετινές τους εμφανίσεις, μπορούμε να δηλώσουμε ευθαρσώς πως η πεντάδα.... πέτυχε τον στόχο της.

Σε ένα διάλειμμα μεταξύ των εμφανίσεών τους, ζητήσαμε από τους Άγγελο Αυγουστή, Κωνσταντίνο Κυριάκου, Χρίστο Χόπλαρο, Στέλιο Γερασίμου και Πέτρο Κκάλλη να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού τους και τους κάναμε μερικές περίεργες και ενίοτε άβολες ερωτήσεις για να δούμε πώς θα αντιδράσουν.



Αν δεν τους έχεις απολαύσει ακόμη, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις σε μία από τις επόμενες εμφανίσεις τους:

13.07.19 @15:00 στο Kaliva on the beach

19.07.19 @21:30 στο Στο Περίπου Καφενειο•Ποτοπωλειο

04.08.19 @17:30 στο Αιγιαλός


Για να ακολουθείς τα βήματα της μπάντας και των ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded δες ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ