Ένας αναγνώστης από Λεμεσό μάς έστειλε σήμερα αυτό το βίντεο

Έξω από ένα περίπτερο, στη Λεωφόρο Μακεδονίας, εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες αυτό το installation.

Article featured image
Article featured image

Με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο νησί, μετά το αποκαλυπτικό βίντεο του Al Jazeera και τα όσα εμβρόντητοι παρακολουθούμε από τις οθόνες μας, όπου κι αν πας πλέον, σε ότι συζήτηση κι αν αναμειχθείς, αναπόφευκτα θα ακούσεις να λένε ατάκες τύπου «This is Cyprus», «When you know the angels you don’t need God», «I have to protect my name as well» κλπ κλπ.


Τα διαβατήρια και οι συζητήσεις που τα αφορούν «παίζουν» πολύ παντού, από κυριλέ εστιατόρια μέχρι καφενεία και περίπτερα.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έξω από περίπτερο στη Λεωφ. Μακεδόνίας, στη Μέσα Γειτονιά, μια χάρτινη κατασκευή που παραπέμπει σε μηχανή με κερματοδέκτη, μας λέει ότι με €2,5 μπορούμε κι εμείς να αποκτήσουμε ένα κυπριακό διαβατήριο, θέλοντας προφανώς να καταδείξει πόσο εύκολα προσβάσιμη είναι (ή τουλάχιστον ήταν) σε κάποιες περιπτώσεις η μπίζνα της απόκτησης κυπριακής υπηκοότητας. Όχι;



Και μιας και μιλάμε για μηχανές με κερματοδέκτες στη νήσο Κύπρο, λογικά θα έχετε δει και αυτό που επίσης κυκλοφορεί μαζικά στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.


122175774_405496490845281_2515989875091923391_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ