Κυρίες και κύριοι, ο Γιώργος Σιδηρόπουλος

Ένας σπουδαίος νέος Κύπριος μουσικός που ζει στο Λος Άντζελες και σπουδάζει Μουσική Παραγωγή, παρουσιάζει σήμερα το ολοκαίνουργιο του τραγούδι μέσω του «Warehouse Diaries».

Article featured image
Article featured image

Ένα όμορφο κομμάτι με soul κα blues στοιχεία (τιτλοφορείται «Beyond Reach», το οποίο αποτελεί δική του παραγωγή και το οποίο ηχογράφησε-μαγνητοσκόπησε πρόσφατα στο πλαίσιο των Warehouse Diaries που εδώ και λίγες βδομάδες παρουσιάζει ο Μάριος Τακούσιης.


Σε σχέση με το πρότζεκτ του Τακούσιη, πρόκειται στην ουσία για acoustic sessions στο πλαίσιο των οποίων ο συμπατριώτης μας μουσικός παρουσιάζει καλλιτέχνες που έχουν κάτι να πουν, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ηχογραφήσουν ένα κομμάτι με καλό ήχο και καλή εικόνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος στη CITY, χάρη στη raw προσέγγιση αλλά και στο γεγονός ότι το βίντεο περιλαμβάνει μόνο μία λήψη, αυτόματα δημιουργείται στον θεατή το αίσθημα ότι βρίσκεται εκεί!

«Νιώθω ότι η Κύπρος έχει υλικό να δείξει. Και το Warehouse Diaries το έφτιαξα για να δώσω σε φίλους καλλιτέχνες αλλά και γενικά σε μουσικούς που θεωρώ ταλαντούχους την ευκαιρία να παρουσιαστούν σωστά, με πολύ καλό ήχο και πολύ καλή εικόνα», αναφέρει ο Μάριος.

Να πούμε ότι μέσω του project, μέχρι στιγμής, έχουν παρουσιαστεί ο Λευτέρης Μουμτζής και η Taltsie, μόλις σήμερα ανέβηκε το τρίτο στη σειρά βίντεο του Γιώργου Σιδηρόπουλου, ενώ στόχος του εμπνευστή και δημιουργού του, Μάριου Τακούσιη, είναι να βγαίνει αέρα ένα κομμάτι κάθε τρεις βδομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ