Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβαλε μια απαγόρευση στο λαό του που δίχασε
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;
Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2020
Γνωστός για τις ακραίες δικτατορικές πρακτικές τους, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας αυτή τη φορά με πρόσχημα την υγεία του λαού του, επέβαλε την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους σε όλη τη χώρα.
Παρότι ο ίδιος καπνίζει πολύ και παντού, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους ενώ αυτό αφορά και την πώληση και την παραγωγή τσιγάρων.
Αρχικά η απαγόρευση αφορά το κάπνισμα σε χώρους όπως τα κέντρα ιδεολογικής και πολιτικής εκπαίδευσης, τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και τα νοσοκομεία.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγάπησα
Θύμωσα
Απογοητεύτηκα
Ενθουσιάστηκα
React σε ό,τι θέλεις, γράφοντας ένα σχόλιο που δεν
ξεπερνά τους 280 χαρακτήρες, για κάτι που Αγάπησες,
κάτι που σε Ενθουσίασε, κάτι που σε Απογοήτευσε ή κάτι που σε έκανε να
Θυμώσεις. Το σχόλιό σου πριν δημοσιευτεί θα ελέγχεται, εξ ου και θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κόσμια πλαίσια, τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τις βασικές αρχές της δεοντολογίας. Μαζί με το σχόλιό σου θα πρέπει απαραίτητα να αφήσεις το όνομά σου ή έστω ένα ψευδώνυμο.