Το Μουσείο Παραμυθιού επιστρέφει

Να και μια ευχάριστη είδηση!

Article featured image
Article featured image

Πάντοτε κάθε παραμυθένιος ήρωας έχει δίπλα του ένα μαγικό βοηθό που θα τον στηρίξει στα δύσκολα ώστε να ξεπεράσει όλες τις αντιξοότητες που θα βρεθούν στο δρόμο του ώστε να οδηγηθεί στη νίκη του κακού και στη λύτρωση. Κάπως έτσι λοιπόν και το Μουσείο Παραμυθιού, απέκτησε αυτή την περίοδο ένα δικό του μαγικό βοηθό, ένα στήριγμα ώστε να πραγματοποιήσει μία ακόμη ξεχωριστή δράση του και να πετύχει τον επόμενο στόχο του.

«Το μαγικό χαλί του Αλαντίν» προσγειώνεται τον Οκτώβριο στο Μουσείο Παραμυθιού

Τι είναι άραγε δύναμη; Μαζί με τον Αλαντίν και το μαγικό χαλί του θα ταξιδέψουμε σε κόσμους παραμυθένιους. Εκεί, θα γνωρίσουμε τους αγαπημένους μας ήρωες των παραμυθιών που θα μας χαρίσουν μαγικά αντικείμενα. Τι δυνάμεις κρύβουν το μαγικό λυχνάρι, το μαγικό δαχτυλίδι και ο μαγικός μύλος; Τι μας δείχνει ο μαγικός καθρέφτης; Μήπως τελικά η δύναμη μας κρύβεται μέσα μας; Ένα διασκεδαστικό διαδραστικό εργαστήρι για τους παιδιά ηλικίας 5-8 ετών με στόχο την ευαισθητοποίηση τους στις κοινωνικές δεξιότητες που είναι σημαντικές στην ζωή μας.

Πληροφορίες:

Κάθε Κυριακή, 10:00-11:30 & 12:00-13:30, Μουσείο Παραμυθιού, οδός Γρανικού 32-34, παλιά Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Μουσείου Παραμυθιού 22376522.
Δωρεάν συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ