Σεξομολογήσεις #549: «Έχει δύο χρόνια που είναι πήαινε-έλα σε μένα τζαι σε τζείνη...»

Παρόλο που αυτός το παίζει σε διπλό ταμπλό, αυτή βρίσκεται σε δίλημμα κατά πόσο πρέπει να φύγει και να τον αφήσει ή να μείνει να περιμένει. «Όποτε φεύκω ή φεύκει, εν το αντέχουμε τζαι ξανά τα ίδια πάλε», αναφέρει. Η Tipster όμως έχει ξεκάθαρη απάντηση να δώσει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy



Τίπστερ μου, θέλω την βοήθειά σου. Έχει δύο χρόνια που είμαι και δεν είμαι με έναν τύπο... Τούτος ο κύριος, που λες, πριν δύο χρόνια εγνώρισά τον και εκάμαμε σχέση. Μετά που τρεις μήνες χωρίζουμε και ξαναπάει στην πρώην του, την οποία είχε τέσσερα χρόνια. Μεν σου τα πολυλογώ, έχει δύο χρόνια που είναι πήαινε-έλα σε εμένα τζαι σε τζείνη... Τζείνη, εν τω μεταξύ, έκοψε τον πολλές φορές που ήταν και με τες δυο μας παράλληλα. Αλλά, τζείνος εν παίρνει απόφαση ποια που τες δύο θέλει. Αγαπά με, λαλεί, πολλά τζαι θέλει με, αλλά η δύναμη της συνήθειας, βλέπεις, των έξι χρόνων εν τον αήννει να προχωρήσει με εμάς... Πε το πάθος... πε το αγάπη... εν μπορώ να φύω που κοντά του, μήτε τζείνος που λλόου μου τζαι βασανίζομαι... Να φύω να τον αήκω τζαι σικκιμέ τα δύο χρόνια; Εν να μου περάσει στον καιρό. Ή να μείνω να καρτερώ; Όποτε φεύκω ή φεύκει, εν το αντέχουμε τζαι ξανά τα ίδια πάλε.

Heeeelp.


Να τον αήκεις... να τον αήκεις! -Μα ήντα κατάντια τζαι τούτη σιόρ με το κακομάζαλο το ρήμα «αφήνω» να το προφέρουμε «αήκω»!. Anyway... Πάμε στο διά ταύτα. Ήνταλος τζαι ανέχεσαι να σε «παίρνει» (κυριολεκτικά) τζαι να σε φέρνει τούτος ο «κύριος», τη στιγμή που συνευρίσκεται τζαι με την πρώην του; Τζαι τι σόι αγάπη εν τούτη αφού στους τρεις μήνες φτύννει σε τζαι πάει πίσω σε τζείνη; Είσαι ο μα...κας της υπόθεσης -ξέρεις το, έννεν; Άξξιον άντρα ήβρες να αγαπήσεις! Παραίτα τον σιόρ τζαι έβρε κάποιον που να θέλει ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ τζαι καμμιάν άλλη. Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να τρώει αποφάγια. Να θέλεις το κυρίως πιάτο τζαι το μπον φιλέ. Τζαι να του πεις του λεγάμενου... «όι φίλε... εν είμαι για τα δόντια σου. Εγώ θέλω αγάπη σε αποκλειστικότητα. Αν δεν μπορείς να μου την προσφέρεις, τότε, αποκλείεσαι». End of story. Άκου να κάτσεις να τον καρτεράς… Πριτς!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία: Lucas Ludwig / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ