Μόλις λάβαμε αυτό το μήνυμα στο Viber

Ο «αγώνας» συνεχίζεται.

Article featured image
Article featured image

Την ώρα που το «El Diablo» έχει σκαρφαλώσει στο #1 των YouTube trends, με 380.000 views σε μερικές μόνο ώρες από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, ο «αγώνας» για ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision συνεχίζεται… «με ηρεμία, γαλήνη και πραότητα».


Λάβαμε μόλις ένα μήνυμα στο Viber το οποίο αναφέρει τα εξής:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Συνεχίζουμε τον αγώνα για ακύρωση της συμμετοχής του El Diablo στη eurovision.

Με ηρεμία, γαλήνη και πραότητα, όπως μας αξίζει και για να μη δίνουμε δικαιώματα στα μέσα να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

Παρακαλούμε όπως συμβάλετε σε οποιαδήποτε από τα πιο κάτω μέτρα:

  1. Εντείνετε την προσπάθεια διάδοσης της θέσης μας και την αύξηση των υπογραφών. Διευκολύνετε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και συμφωνούν μαζί μας να υπογράψουν.
  2. Όσοι γνωρίζετε οποιοδήποτε βουλευτή, η άλλο πολιτικό πρόσωπο επικοινωνήστε μαζί του και ζητήστε του να πάρει θέση. Σε λίγο θα θέλουν τη ψήφο μας για να τους εκπροσωπήσουμε. Αυτό το τραγούδι όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, αλλά την προσβάλλει ασύστολα. Και η παραγωγή του έγινε με τα δικά μας λεφτά!
  3. Απαντάτε σε όσα μέσα αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και εξηγώντας ότι η θέση μας δεν έχει σχέση με την ελευθερία της έκφρασης, αλλά με το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού μας να εκπροσωπείται σωστά. Με ένα τραγούδι που δεν προσβάλλει κανένα σύνολο.
  4. Κανένας να μην παρακολουθεί ΡΙΚ μέχρι την ακύρωση του El Diablo. Πρέπει να έχουν κόστος. Αυτή είναι η δύναμη μας.
  5. Όσοι είστε σε οργανωμένα σύνολα ζητήστε τους να τοποθετηθούν για τη σωστή εκπροσώπηση.

Διαδώστε αυτό το μήνυμα σε όσους πιο πολλούς μπορείτε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Πλησιάζουμε τις 8000 υπογραφές!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

* Δεν γνωρίζουμε ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από το μήνυμα, πέραν του ότι στο τέλος του παρατίθεται το link με το ψήφισμα για ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ