Σεξομολογήσεις #559: «Η νέα αυστηρή συνάδελφος και οι βρώμικες μου σκέψεις»

Το πρώτο διάστημα στο γραφείο έλεγαν μόνο ένα γεια. Αυτή ήταν απόμακρη και αυστηρή. Μέχρι που χρειάστηκε τη βοήθειά του, όταν χάλασε το αμάξι της και από τότε όλα άλλαξαν. Πλέον, όποτε τη βλέπει, μόνο ένα πράγμα έχει στο μυαλό του.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Ήρθε στο γραφείο πριν περίπου 1 μήνα. Σοβαρή και αυστηρή, δεν άφηνε περιθώρια για πολλές κουβέντες. Οι επαφές μας ελάχιστες αφού είχαμε αναλάβει διαφορετικά project οπότε εκτός από το «καλημέρα» και το «θες καφέ να παραγγείλουμε;» δεν υπήρχε κάτι άλλο να συζητήσουμε. Μέχρι πριν μια βδομάδα που έσπασεν ο δαίμονας το πόδι του τζαι έμεινε το αυτοκίνητό της στο parking. «Εν ξεκινά», λαλεί μου, «Εν ξέρω τι έπαθεν, εν μου είχε δώκει καμιά προειδοποίηση». Που αυτοκίνητα δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερα πράγματα, αλλά επροσφέρθηκα να κοιτάξω τη μηχανή μπας και καταλάβω κάτι. Εννοείται πως δεν είχα ιδέα τι έκανα, οπότε μετά που 5 λεπτά, της προτείνω να καλέσει την πλατφόρμα και αν δεν είχε κάποιο να την πάει στο σπίτι, να την «πετάξω» εγώ. Στην αρχή κόμπιασε, αλλά τελικά δέχτηκε αφού της είπα πως το σπίτι μου ήταν στο δρόμο της (καμία σχέση). Η όλη διαδρομή ήταν μια αμήχανη στιγμή, τόσο αμήχανη που η συζήτησή μας περιστρεφόταν κυρίως γύρω από αντισηπτικά, μάσκες και rapid test. Το ήξερα πως με είχε καταλάβει, είχε καταλάβει πως κοίταζα συνέχεια τα πόδια και το στήθος της. Είχε σίγουρα δει και το πόσο είχα ερεθιστεί -δυστυχώς τα παντελόνια του κουστουμιού δεν κρύβουν και πολλά- και ενώ περίμενα να αρχίσει να με βρίζει, χάιδευε τάχα ασυναίσθητα τα πόδια της. Ειλικρινά ενόμιζα πως θα έκαμνα έκρηξη. Εφτάσαμεν σπίτι της, με ευχαρίστησε τζαι εκατέβηκε, λες και δεν συνέβη τίποτε. Οδηγώντας για το σπίτι επεράσαν εκατομμύρια σκέψεις που τον νου μου. Την επόμενη μέρα το πρωί η στάση της πάλε απόμακρη τζαι αυστηρή αλλά ένιωθα πως υπήρχε μια ένταση μεταξύ μας. Η στάση του σώματός της ήταν διαφορετική ενώ έπιασά την 2-3 φορές να με κοιτάζει όταν δήθεν εν την έβλεπα. Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι να κλειδωθούμε μέσα στην τουαλέτα τζαι να την πάρω, κάτω που τη φούστα. Ξέρω πως το εργασιακό περιβάλλον έννεν το πιο ιδανικό για έτσι καταστάσεις, αλλά εν μπορώ να την φκάλω που το νου μου. Τζαι εν ξέρω αν πρέπει να την προσεγγίσω. Εν ξέρω αν πρέπει να της δείξω τι θέλω. ΒΟΗΘΕΙΑ.


Μα ήντα βοήθεια θέλεις καλέ! Μια χαρά εν να την κουμαντάρεις τζαι πάνω τζαι κάτω που τη φούστα! Τούτα τα κρύα-ζεστά ντουσάκια που σου κάμνει εν όλα τα λεφτά πάντως. Και από… ηφαίστεια μια χαρά σας βρίσκω! Σιγά, όμως, να μεν τσουρουφλιστείτε που τη λάβα τους. Πάντως, θέλει σε. Ποθεί σε. Εν φανερό καλέ, όσο φανερότατο είναι πως την ποθείς κι εσύ. Άρα, τι κάμνετε; Τραβάτε το παιχνίδι ώσπου σας σηκώνει τζαι κάποια στιγμή που εν να σου… ξανασηκωθεί, μούνταρε την τζαι κανί. Μην αποποιείσαι το ρόλο του θηρευτή. Έτσι πρέπει να είναι ο άντρας. Δώσ’ της να καταλάβει – με την συγκατάθεσή της of course! Αρέσκει μου, πάντως, που κομπιάζεις μαζί της. Πάει να πει γουστάρεις την τρελά βρε μπαγάσα. Τζείνη παίρνει σε τζαι φέρνει σε, αλλά είναι κάτι που το σηκώνει ο οργανισμός σου. Άρα, πώς προβλέπεται η όλη εξέλιξη μεταξύ σας; Μάλλον με μπόλικο πάθος και πόθο. Εν να κλάψουν οι τουαλέτες προβλέπω… Όι που τα κλασικά απορρίμματα, αλλά που τα… λαστιχένια καλτσόν (προφυλακτικά) που εν να χρησιμοποιήσεις επανειλημμένααααα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ