Η μεγαλύτερη αυλή της πρωτεύουσας μετατρέπεται σε έναν υπαίθριο κινηματογράφο

Σινεμά κάτω από τα αστέρια!

Article featured image
Article featured image

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεργάζεται με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου σε μια σειρά προβολών, μετατρέποντας την αυλή του Πολιτιστικού σε ένα υπαίθριο καλοκαιρινό κινηματογράφο.

Την αυλαία των κινηματογραφικών προβολών ανοίγει η βρετανική ταινία «Yesterday» (116’), παραγωγής 2019, που ακολουθεί την πορεία των Beatles μέσα από την ιστορία του Τζακ, ενός άγνωστου νεαρού μουσικού. Ύστερα από ένα παράξενο παγκόσμιο μπλακ άουτ, όμως, κι ένα ατύχημα με το ποδήλατό του, ξυπνά σ’ έναν κόσμο όπου μόνον αυτός γνωρίζει την ύπαρξη και τα τραγούδια των Beatles.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΜακΚίνον, Εντ Σίραν.



Ημερομηνία
: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Ώρα: 21:00

Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Πληροφορίες: 22 128157

Είσοδος ελεύθερη

ΠΙΤΚ yesterday.jpg


Σημειώνεται πως τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni21, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα, όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22 128157.



Κεντρική Φωτογραφία: Κυριάκος Χριστοδουλίδης / Bank of Cyprus Cultural Foundation

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ