Σεξομολογήσεις #573: «Άμπα τζαι έκαμε φιλενάδα;»

Τα ξαφνικά μέλια, τα χωρίς λόγο δώρα, οι ανθοδέσμες και τα «λοούθκια», βάζουν σε σκέψεις την αναγνώστρια για τις προθέσεις του «δικού» της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Τον τελευταίο τζαιρό ο δικός μου εν μες στα μέλια. Δωρούθκια, ανθοδέσμες χωρίς λόγο, λοούθκια… Αν τζαι η φάση αρέσκει μου τζαι κολακεύει με, εν θα σου πω ψέματα πως τούτο ούλλο φαίνεται μου λλίο περίεργο. Άμπα τζαι έκαμε φιλενάδα τζαι μάσιεται να μου ρίψει στάχτη στα μάθκια; Τίπστερ μου, δώσε μερικές συμβουλές πώς θα μπορούσα να τον πιάσω σαν τον ποντικό μες στην τσάκρα, αν όντως έκαμεν λαθκιάν.

Ευφροσύνη

Α μάνα μου… Γιατί τόσο καχύποπτη; Έχεις βάσιμες υποψίες ότι παίζει θέμα απιστίας; Το να σου φέρνει δωρούθκια και λουλουδάκια δεν είναι ύποπτο, είναι ΟΜΟΡΦΟ! Γιατί να φαντάζει στραβό κάτι που θεωρείται ωραία χειρονομία; Αν, όμως, το ένστικτό σου, άλλα σου λαλεί τζαι άλλα σου δείχνει, τότε ψάξε το. Για να τον πιάσεις στα πράσα, πρέπει να ακολουθήσεις μία από τις κλασικές, επιστημονικές μεθόδους: παρακολούθηση, τσιακκάρισμα του κινητού του, μυρίζεσαι τα ρούχα του, ξιφκάλλεις τον κολλητό του. Κι αν θέλεις να αγριέψεις το παιχνίδι, βάλε ντετέκτιβ να σου το κονφερμάρει -αν όντως ισχύει ότι νταραβερίζεται με άλλην.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία:
@shawnanggg / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ