Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Click for YOUth»

Από την Εθνική Ομάδα Εργασίας του «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία».

Article featured image
Article featured image


Η Εθνική Ομάδα Εργασίας του «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία», διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Click for YOUth» και απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 15-30 ετών.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου κύκλου του «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία» και θα έχει ισχύ από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 11 Οκτωβρίου. Στόχος του διαγωνισμού είναι να κινητοποιήσει τους νέους και τις νέες να αποτυπώσουν διάφορες πτυχές της δημοκρατικής συμμετοχής τους στην κοινωνία και της ενεργού πολιτότητας, απεικονίζοντας τις ιδέες, σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς τους μέσα από μία δημιουργική και καλλιτεχνική διαδικασία.

Στο τέλος του διαγωνισμού θα αναδειχθούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες και θα δοθούν τα πιο κάτω βραβεία:

1ο βραβείο – Action Camera: GoPro HERO8

2ο βραβείο – Instant Camera: Fujifilm Instax Mini 11 Instant Camera

3ο βραβείο – Portable Photo Printer: Canon SELPHY CP1300

Facbook Post-01.png


Ο διαγωνισμός φωτογραφίας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομάδας Εργασίας για τον Ευρωπαϊκό Διάλογο με τη Νεολαία (EU Youth Dialogue), η οποία αποτελείται από αντιπροσώπους του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, της Εθνικής Υπηρεσίας Erasmus+ (Νεολαία), της Ομάδας των Πρεσβευτών Νεολαίας του Προγράμματος και έναν Youth Expert. Της ομάδας προεδρεύει το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου.

Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία www.eydcyprus.eu .

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (website: https://cyc.org.cy/ , email: contestcyc@gmai.com , τηλ.: 22-878316) ή να επισκεφθείτε τα social media του Συμβουλίου σε Facebook και Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ