Μαζέψαμε τους πιο αστείους και kinky διαλόγους που παίζουν στο «κυπριακό» Grindr

Αν είσαι gay άντρας, θα καταλάβεις, αφού το app απευθύνεται αποκλειστικά σε άντρες.

Article featured image
Article featured image


To Grindr είναι η γκέι και πολύ πιο «σεξουαλική» εκδοχή του Tinder. Μπορεί το Tinder να δίνει την επιλογή να φιλτράρεις τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις ανάμεσα στα φύλα και τις ηλικίες, βοηθώντας έτσι να βρεθεί ο/η κατάλληλ@ σύντροφος. Εν αντιθέσει, στο Grindr, τα φίλτρα πάνε κάπως έτσι: «Daddy, Bear, διακριτικός, με περιτομή κ.λπ», ενώ μπορείς να απαντήσεις και στην ερώτηση «τι ψάχνεις;» με πιθανές απαντήσεις να είναι: «σεξ, ραντεβού, να δικτυωθώ, φίλους, συζήτηση, σχέση», κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα(;). Φιλτράροντας τα κινκς και τις ανάγκες του, ο χρήστης μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.

Προφανώς με βάση τα πιο πάνω, είναι ευνόητο ότι στο Grindr δεν θα μπεις για να κανονίσεις ραντεβουδάκι κάπου ρομαντικά, μετά να πας για παγωτό και να κλείσεις τη βραδιά με ένα κρυφό φιλί στα στενά της παλιάς πόλης (αν και υπάρχουν εξαιρέσεις). Σε αρκετές περιπτώσεις, πάντως, φαίνεται πως οι θαμώνες της εφαρμογής μοιάζουν να μιλούν διαφορετικές γλώσσες -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και οι συζητήσεις παίρνουν τις πιο αστείες τροπές.

Το @grindrcyprus αναρτά screenshots από τις πιο άβολες ή αστείες συζητήσεις που παίζουν στο κυπριακό Grindr και εμείς μαζέψαμε 15 από τις πιο επικές στιγμές!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ