Σεξομολογήσεις #589: Κάθε φορά που του «σηκώνεται»

Η αναγνώστρια δεν στέλνει για να θέσει κάποιο ερώτημα στην Tipster, αλλά για να καταθέσει μια δική της εμπειρία, η οποία θεωρεί ότι αξίζει να ειπωθεί. Η Tipster, αφορμούμενη από την ιστορία της, θέτει κάποια σοβαρά ζητήματα επί τάπητος.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Αγαπημένη Tipster. Δεν έχω κάποια ερώτηση απλά θέλω να καταθέσω μία αληθινή εμπειρία, #truestory, για σχολιασμό, που αξίζει να ειπωθεί - η οποία μου έτυχε πριν από ενάμιση χρόνο όταν είχα Τinder. Ανάμεσα στους άκυρους των ακύρων ω άκυροι, γνώρισα λοιπόν έναν γοητευτικό οδοντίατρο Κυπραίο, στα (-)27, +1.90cm, (+super προικισμένος), +μάτια τιρκουάζ όπως της θάλασσας - #truestory, που έκανε ειδίκευση και δούλευε Στρασβούργο - αλλά εκείνο το καλοκαίρι ήταν Κύπρο. Εγώ (τότε), 32, κουκλάκι ζωγραφιστό όπως πάντα.

It’s a dream: Βγαίναμε για περίπου δύο μήνες, περνούσαμε τέλεια - είχαμε απίστευτη χημεία στο σεξ και εγκεφαλικά. Ήταν τόσο ευφυής όσο εγώ - που δεν βρίσκω ποτέ ευφυή άνθρωπο σε αυτό το νησί να συζητήσω. Όλα πήγαιναν ψιλο-τέλεια, ξεκινήσαμε να λέμε ότι ερωτευόμαστε, και ξεκίνησε να μου λέει να μετακομίσω Στρασβούργο μαζί του και ότι θα μου πληρώνει όλα τα έξοδα και δεν θα χρειάζεται να δουλεύω. Εγώ ψιλο-ερωτεύτηκα και παρά το ότι είμαι δυναμική, ξύπνησαν οι τάσεις φυγής μέσα μου και το ψιλο-σκεφτόμουν.

Back to reality: Μια μέρα έκλεισε ένα ωραίο δωμάτιο με τζακούζι και μείναμε. Ήπιαμε αρκετή σαμπάνια και ξέρεις εσύ. Το πρωί, ξυπνήσαμε, εγώ έτοιμη να κάνω εμετό, με απίστευτο hangover. O παρέας δίπλα δε, κατάρτι, ξύπνησε με ορέξεις, και ήθελε, ξέρεις εσύ. Του εξήγησα χαριτωμένα, γιατί επέμενε, ότι είμαι με hangover και μου είναι αδύνατον. Κάπου εκεί εξοργίστηκε, άλλαξε 180 μοίρες - άλλη φάτσα και άνθρωπος, και ξεκίνησε να λέει πως αν ήθελα να γίνω η κοπέλα του και να πάω Στρασβούργο (κάτι που δεν ζήτησα ποτέ- εκείνος ήθελε) θα έπρεπε όποτε του «σηκώνεται» να του κάνω «ξέρεις εσύ». Εγώ super δυναμική, μάζεψα τα πράγματά μου και του είπα ότι δεν θα βρει ευφυή γυναίκα στον κόσμο που να κάμνει τούτο το πράμα by demand/by command ούτε καν επί πληρωμή καθώς η προσωπική απόλαυση και οι «ξέρεις εσύ» του καθενός είναι υποχρέωση που πρέπει να κανονίζει μόνος του - γι’ αυτό υπάρχει το masturbation - και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Και κάπου εκεί μου είπε ότι είχε αρκετές ευφυείς γυναίκες (αμφιβάλλω!) στο Στρασβούργο που το δέχονταν για να γίνουν κοπέλες του. Του έκαμα ένα mini lecture για καταπάτηση δικαιωμάτων και έφυγα. Για καιρό ένιωθα ότι ήθελα απλά να τον καταγγείλω κάπου. Και ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος. #tinderswilder. Ελπιζω να το διαβάσουν και άλλες κοπέλες και να μην τον κάνουν swipe right διότι σας λέω, στην αρχή μέχρι να τσιμπήσω ήταν γλυκούλης gentleman και μάλαμα!

Έλεος!



Αγαπητή μου, όχι, δεν «ξέρω εγώ», αλλά εσύ θα έπρεπε να ξέρεις λίγο καλύτερα, αφού όπως μας επισήμανες επανειλημμένα είσαι γυναίκα ευφυής και κοψονούρα. Θα είμαι λίγο σκληρή μαζί σου γιατί διακρίνω από τον λόγο σου πως όλο αυτό κρύβει κάτι άλλο από πίσω. Αρχικά τι εννοείς «έπρεπε να τον καταγγείλω», για πoιο πράγμα να τον καταγγείλεις;

Καλό θα είναι, επειδή μας διαβάζει και κόσμος, να μην τα ρίχνουμε όλα σε έναν κουβά και να τα ανακατεύουμε, ειδικά σε μία περίοδο που γυναίκες γύρω μας κακοποιούνται ψυχικά, σωματικά και λεκτικά επί καθημερινής βάσης. Το να διαφωνείς με τα θέλω ενός ερωτικού σου συντρόφου, δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτά τα «θέλω» ποινικοποιούνται. Επίσης, και ελπίζω να μην σε σοκάρω, εκεί έξω υπάρχουν πολλά άτομα που μπορεί να γουστάρουν σεξ by demand, γιατί έτσι! Το σεξ, όταν γίνεται με πλήρη συναίνεση όλων των ενήλικων μερών που συμμετέχουν, δεν πρέπει να έχει ούτε ενοχές, ούτε στεγανά.

Κατά τα άλλα και επειδή σε αποπήρα πιο πάνω, ο τύπος ήταν απλώς μ^&$&ας, αν σου έλεγε πως σε ερωτεύεται και στο πρώτο σου όχι, αντέδρασε όπως αντέδρασε. Το όχι είναι όχι, και δεν υπάρχει ούτε πίσω κείμενο, ούτε νάζια, ούτε ναι μεν αλλά, και αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να καταλάβουμε. Οπότε, αγαπητή μου, στο επόμενο swipe right, φρόντισε να έχεις πιο χαμηλές προσδοκίες ή τουλάχιστον να δώσεις χρόνο στον άλλο και στη μεταξύ σας σχέση, πριν σκεφτείς να κάνεις δραματικές αλλαγές στη ζωή σου. Και ναι, ξέρω πως δεν έθεσες κάποιο ερώτημα για να θες απάντηση, οπότε κι εγώ αρκέστηκα στον σχολιασμό της ιστορίας σου!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ