Οι καλεσμένοι στην κηδεία της γιαγιάς Jodie έφυγαν με ένα δωράκι

Η 20χρονη εγγονή της προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει μετά την τελετή.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φτογραφία από Gracie Perryman via Today

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την 20χρονη φοιτήτρια Gracie Perryman, όταν παρευρέθηκε στην κηδεία της γιαγιάς της, στις 18 Οκτωβρίου στο Breckenridge του Τέξας.

Η Jodie Perryman, η οποία πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 81 ετών, προετοιμάστηκε για την περίσταση φτιάχνοντας χειροποίητα Ouija boards για τους καλεσμένους. Το απροσδόκητο αναμνηστικό περιελάμβανε επίσης μια φωτογραφία της Perryman να βγάζει τη γλώσσα της και να σηκώνει τα μεσαία της δάχτυλα στον αέρα, μαζί με ένα μικρό σημείωμα που έγραφε: «Ας κρατήσουμε επαφή!».


giagia-kidia-ouija-board_city.png



«Ήταν πάρα πολύ αστείο», είπε η Gracie Perryman, η οποία περιέγραψε τη γιαγιά της ως «διαχυτική» και είπε πως μπορούσε να «ξεγελάσει τον οποιονδήποτε».

«Ήταν ξεκαρδιστική. Είχε υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και τεράστια καρδιά», είπε η Perryman. «Αγαπούσε την οικογένειά της και απλώς φρόντιζε τους ανθρώπους γύρω της. Ήταν μια υπέροχη γυναίκα».

giagia-kidia-ouija-board-3_city.png
Φωτογραφία: Gracie Perryman via Today



Η Perryman είπε ότι η γιαγιά της άρχισε να παρατηρεί ότι η υγεία της έπεφτε «αρκετά γρήγορα» το καλοκαίρι.

Τελικά, βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο επιλογές: να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, παρόλο που το σώμα της μπορεί να μην ήταν σε θέση να την αντέξει ή να αφήσει τον καρκίνο της να πάρει την πορεία του. Εκείνη διάλεξε το δεύτερο.

giagia-kidia-ouija-board-2_city.png
Φωτογραφία: Gracie Perryman via Today



Αλλά πριν πεθάνει, στις 12 Οκτωβρίου, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook τον Αύγουστο, στην οποία έγραφε πως στην κηδεία της «θα λάβουν όλοι ως δώρο το ολόδικό τους Ouija board, με ένα μικρό σημείωμα από εμένα που θα λέει: “Ας κρατήσουμε επαφή!"».

giagia-kidia-ouija-board-4_city.png
Εικόνα: Gracie Perryman via Today




Παρά τη δήλωση αυτή, η Gracie Perryman εξεπλάγη όταν συνέβη.

«Τι στο καλό είναι αυτό;» θυμάται ότι σκέφτηκε όταν άνοιξε το δώρο στην κηδεία. Και μετά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είπε ότι όλη η αίθουσα γέμισε με γέλια, καθώς όλοι άνοιγαν τα δώρα τους.

«Όλοι πέθαιναν στα γέλια. Ήταν ξεκαρδιστικό», είπε.

Η Perryman είπε ότι αυτή και οι συγκάτοικοί της προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον πίνακα Ouija αργότερα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησαν ότι δεν λειτούργησε.

«Είναι απλά χαρτί», είπε γελώντας. «Προσπαθήσαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα».



Με πληροφορίες από Today

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ