Ο Τζο (λέει πως) δεν προσελήφθη σε δουλειά λόγω του τεράστιου πέους του

Τον λες και… overqualified. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Μπορεί το μεγάλο πέος να αποτελεί σε αρκετές περιπτώσεις το όνειρο του κάθε άντρα, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να αποτελέσει σε διάφορες πτυχές της ζωής σου αν δεν ζήσεις με αυτό.

Ο Τζο, ένας άντρας με μόριο 24 εκατοστών που είναι παχύτερο και από τον καρπό του, όπως λέει, έχασε πρόσφατα μια επαγγελματική ευκαιρία επειδή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης οι υποψήφιοι εργοδότες του νόμιζαν πως είχε στύση.

my-massive-cock-2_city.png



Μοιράστηκε την ιστορία του στην εκπομπή «My Massive C–k» που προβάλλεται στο βρετανικό Channel 4 και παρουσιάζει τις ιστορίες αντρών με μεγάλα μόρια.

Ενώ ορισμένοι είπαν ότι δεν τους πειράζουν τα μεγάλα γενετικά τους όργανα, άλλοι παραδέχτηκαν πως αναζήτησαν χειρουργικές επεμβάσεις μείωσης του μεγέθους τους.



Ο Τζο, ο οποίος επέλεξε να αποκρύψει το επώνυμό του, είναι μεταξύ εκείνων που έχουν πει ότι το μεγάλο πέος τους, τούς εμποδίζει από το να έχουν μια κανονική ζωή.

«Είναι πιο χοντρό από τον καρπό μου, με περιφέρεια περίπου 18 εκατοστά», είπε ο Τζο για το μόριό του, σύμφωνα με το Metro.

Ο Τζο είπε ότι λόγω του ογκώδους μέλους του σώματός του πρέπει να φοράει ειδικά εσώρουχα με μια «θήκη» για να «χωράει τα πάντα μέσα» και να αποτρέπει το πέος του από το να «πέσει έξω».

Ωστόσο, όταν φόρεσε ένα ειδικό εσώρουχο για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά κατέληξε να φεύγει από εκεί ντροπιασμένος.

my-massive-cock-1_city.png



«Η απάντηση που έλαβα μετά τη συνέντευξη ήταν “Δεν πήρες τη δουλειά, ήσουν ένας καλός υποψήφιος, αλλά πιστεύαμε ότι υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά”», είπε στην εκπομπή.

«Πίστευαν ότι είχα στύση καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, μού είπαν πως “Δεν ήταν σωστό το ντύσιμό μου” και αυτό που εννοούσαν ήταν ότι μπορούσαν να δουν το πέος μου», θυμάται ο Τζο.

Η σύνοψη της εκπομπής λέει: «Ένα πολύ μεγάλο πέος είναι αντικείμενο πόθου για πολλούς. Αλλά για μερικούς άνδρες, το ότι είναι «εξαιρετικά μεγάλο» περιπλέκει σοβαρά τη ζωή και τις σχέσεις τους και η χειρουργική επέμβαση μείωσης του πέους φαίνεται να είναι η μόνη λύση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ