Ένα διαμελισμένο χέρι αμολήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης προκαλώντας χαμούλη

Το έμπιστο πλάσμα της οικογένειας Άνταμς έσπειρε τρόμο στους κατοίκους της μεγαλούπολης.

Article featured image
Article featured image


Το «Wednesday» κυκλοφόρησε στο Netflix πριν από λίγες ημέρες και όπως φαίνεται, ο κόσμος αγκάλιασε την ολοκαίνουργια σειρά του Tim Burton, η οποία βρέθηκε στην κορυφή των charts της πλατφόρμας από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, συγκεντρώνοντας πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής, ξεπερνώντας ακόμα και την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» που σημείωσε 335 εκατ. ώρες.

Παρόλο που η Wednesday Addams είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς, στο πλευρό της βρισκόταν πάντα το Thing, το διαμελισμένο χέρι με ξεχωριστό χαρακτήρα, το οποίο αποτελεί ένα «από τα μυστικά της οικογένειας Άνταμς».



Τώρα, για να γιορτάσει την επιτυχία της σειράς, το Netflix έκανε μια προώθηση στη Νέα Υόρκη, όπου «αμόλησε» ένα λειτουργικό, μηχανικό Thing στους δρόμους και οι αντιδράσεις από τους ανθρώπους που το αντιμετώπισαν ήταν μοναδικές.

Το θέαμα του διαμελισμένου χεριού τρόμαξε, όπως ήταν αναμενόμενο, τους περισσότερους περαστικούς αφού σχεδόν όλοι, από μωρά μέχρι γιαγιάδες έκλαψαν ή έστω ταράχτηκαν. Ξεχώρισε επίσης μια ομάδα από καλόγριες, εκ των οποίων μια αποφάσισε να βγάλει κοροϊδευτικά τη γλώσσα της, όταν είδε το μηχανικό πλάσμα «του σατανά». Φυσικά, δεδομένου του ότι πρόκειται για τη Νέα Υόρκη, το Thing συνάντησε επίσης και έναν από τους «επίτιμους» κατοίκους της πόλης, έναν μεγάλο... αρουραίο.

Στο τέλος, το έμπιστο εξάρτημα των Άνταμς επέστρεψε στον πιλότο του, την Wednesday, η οποία το περίμενε καθώς κοιτούσε το Άγαλμα της Ελευθερίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ