Μάθαμε την ώρα και την ημερομηνία της πρώτης live μετάδοσης που θα κάνει το Netflix

Μαζί κυκλοφόρησε και το τρέιλερ.

Article featured image
Article featured image


Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το Netflix σκέφτεται πως θέλει να εντάξει και ζωντανό περιεχόμενο (Live) στην πλατφόρμα και τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως θα έκανε την αρχή με τον κωμικό Κρις Ροκ και ένα stand-up σόου του.

«Ο Κρις Ροκ είναι μια από τις πιο εμβληματικές και σημαντικές κωμικές φωνές της γενιάς μας», είχε δηλώσει τότε ο Ρόμπι Προ, αντιπρόεδρος για τα stand-up και τις κωμωδίες στο Netflix. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολόκληρος ο κόσμος θα μπορέσει να ζήσει μια ζωντανή εμπειρία κωμωδίας του Κρις Ροκ και να γίνει μέρος της ιστορίας του Netflix. Αυτή θα είναι μια αξέχαστη στιγμή και νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Κρις “κουβαλάει αυτόν τον δαυλό”».

Το τρέιλερ του «Chris Rock: Selective Outrage» κυκλοφόρησε πρόσφατα και μάς προετοιμάζει για το stand-up που θα παίξει ζωντανά παγκοσμίως στις 4 Μαρτίου του 2023 στις 5:00 τα ξημερώματα ώρα Κύπρου. Μάλιστα, το Netflix δημοσίευσε και ένα βίντεο με τον Ροκ να μιλάει γι’ αυτό το project, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και η πρώτη επίσημη αφίσα.



Η περιγραφή του βίντεο γραφεί τα εξής: Δείτε τον Κρις Ροκ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Ζωντανά στο Netflix. Χωρίς μοντάζ, χωρίς κοψίματα. Το «Chris Rock: Selective Outrage» θα παίξει παγκοσμίως ζωντανά στις 4 Μαρτίου.

afisa-chris-rock-live-netflix_city.jpg



Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το σπέσιαλ, ωστόσο, το Netflix είχε πει να «προετοιμαστούμε κατάλληλα» γιατί ο Κρις Ροκ πρόκειται να γράψει ιστορία, μιας και θα είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα παίξει ζωντανά για την πλατφόρμα.

Το «Selective Outrage» θα είναι η 2η δουλειά του Rock σε συνεργασία με την υπηρεσία, μετά το «Chris Rock: Tamborine» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ