Ένα μοναδικό μπαρ στη Λεμεσό παρουσίασε το εντυπωσιακό καινούργιο του μενού

Στόχος του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin σεφ ήταν να εισάγει τους επισκέπτες σε μια νέα γαστρονομική εμπειρία.

Article featured image
Article featured image


Ένα από τα πιο μοναδικά μέρη στη Λεμεσό, το «Bar Du Soleil» άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2020. Από τότε, έχει γίνει ένα από τα must μπαράκια της πόλης και χαρίζει εξαιρετικά κοκτέιλ καθώς και νόστιμα πιάτα.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, το «Bar Du Soleil» παρουσίασε το ολοκαίνουργιο μενού του, το οποίο είναι δημιουργία του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin, Σεφ Άγγελο Λάντο. Σε μία αυθεντική Bar Du Soleil αποκάλυψη, το νέου μενού παρουσιάστηκε σε event που φιλοξένησε μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του τύπου και Influencers του νησιού.

Bar Du Soleil Event Menu.jpg



Ο Άγγελος Λάντος είναι ένας σύγχρονος και καινοτόμος γαστρονομικός καλλιτέχνης που δημιουργεί πραγματικά αριστουργήματα. Μέχρι πρόσφατα ήταν ο σεφ του φημισμένου εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα. Ως επαγγελματίας σεφ με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στη μαγειρική βιομηχανία, ο σεφ Λάντος έχει εργαστεί σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, όπως το «L'Enclume» στην Αγγλία, το «Cheval Blanc» στην Ελβετία και το «Flocons de Sel» στη Γαλλία, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Φεστιβάλ Γαστρονομίας.

Bar Du Soleil Event Menu Vegan Roll Sushi.jpg



Ο πιο σημαντικός στόχος του μενού είναι να εισάγει τους επισκέπτες του «Bar Du Soleil» σε μια νέα γαστρονομική εμπειρία, η οποία μετά από χθες το βράδυ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά ότι ήταν πλήρως επιτυχημένη.

Bar Du Soleil Event Menu Green Salad with Avocado.jpg



Το νέο μενού υπόσχεται στους επισκέπτες του γευστικές αναμνήσεις από όλο τον κόσμο. Ο Σεφ Λάντος εγκαθιδρύει μια νέα εποχή για το «Bar Du Soleil», συνδυάζοντας γεύσεις και ποιότητα δημιουργώντας ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Bar Du Soleil Event Menu Corn Rocks Tempura.jpg



Το «Bar Du Soleil» είναι ένα μέρος με μοναδικό και ισχυρό χαρακτήρα και προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες. Με ιδιαίτερα και «δυνατά» στοιχεία, το Bar Du Soleil προσφέρει μια διεθνή αίσθηση σε όλους όσους το επισκέπτονται.

Bar Du Soleil Event Menu Baklava.jpg



Το «Bar Du Soleil» σάς περιμένει να εξερευνήσετε το νέο μενού το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του.


Κρατήσεις: bardusoleil.com/reservations/

Ιστοσελίδα: bardusoleil.com/

Μενού: bardusoleil.com/bar-menu/

Instagram & Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ