Αυτός ο τύπος κέρδισε 10 εκατ. δολάρια από το ξυστό, για δεύτερη φορά σε 3 χρόνια

«Ακόμα προσπαθώ να ξοδέψω τα προηγούμενα».

Article featured image
Article featured image


Ένας άνδρας στην Αμερική κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια 10 εκατομμύρια δολάρια από το ξυστό λαχείο.

Η τύχη χαμογέλασε δύο φορές στον Juan Hernandez, ο οποίος αγόρασε το ξυστό από ένα περίπτερο στο Χέμπσταντ της Νέας Υόρκης και κέρδισε για δεύτερη φορά το τεράστιο ποσό.

Η λοταρία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τη νίκη του Juan με σχετική ανακοίνωση, την περασμένη Τρίτη.

«Ακόμα προσπαθώ να ξοδέψω τα 10 εκατ. που κέρδισα το 2019», λέει ο Hernandez, ο οποίος εξαργύρωσε το τελικό ποσό των 6,51 εκατομμυρίων, μετά τις απαιτούμενες παρακρατήσεις.

Και τώρα έρχεται το ερώτημα: «Πώς να διαχειριστεί κάποιος τόσα χρήματα; Τα ξοδεύει, τα επενδύει ή κάνει αποταμίευση»;

Ένας δισεκατομμυριούχος, ο Αμερικανός Mark Cuban, δίνει την απάντηση: «Σίγουρα δεν θέλεις να τα σπαταλήσεις όλα γρήγορα».

«Δεν γίνεσαι έξυπνος επενδυτής επειδή κέρδισες το λαχείο», είπε στο Dallas News, το 2018.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορείτε να τα βάλετε στην τράπεζα και να ζήσετε άνετα για πάντα. Ο ύπνος σας θα είναι πιο ήσυχος γνωρίζοντας πως δεν θα χάσετε χρήματα».

Επιπλέον, προειδοποιεί πως οι συγγενείς και φίλοι όσων βγάζουν πολλά λεφτά, αρχίζουν να τους βλέπουν σαν «ανθρώπινες ATM», γι’ αυτό προτείνει να λένε σε όλους, «όχι».


Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ποια είναι η ισραηλινή εταιρεία που συνεργάζεται με (ευαίσθητες) δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες της Κύπρου

Article featured image

Τα ποτάμια της Ευρώπης στερεύουν

Article featured image

Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X που έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου