Γιατί το (κυπριακό) Instagram έχει γεμίσει με stories των McDonald’s;

Αν δεν έχεις ανεβάσει ακόμη το δικό σου, σε συμβουλεύουμε να το πράξεις άμεσα γιατί εκτός από πολύ cool, μπορείς να κερδίσεις και μοναδικά δώρα!

Article featured image
Article featured image


Τα McDonald’s γιορτάζουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην κυπριακή αγορά και το κάνουν με τον πιο cool, πρωτότυπο και μοναδικά «νόστιμο» τρόπο. Αν νομίζεις ότι υπερβάλλουμε, διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι – ίσως και λίγο καλύτερα!

Ας τα πάρουμε όμως, από την αρχή!

Στο Instagram κυκλοφορούν 4 νέα, φανταστικά φίλτρα, τα «McDonald’s 25 Years Filters», που είναι τα Big Mac®, World Famous Fries®, Sundae και το γνωστό cup των McCafé®. Ανεβάζοντας, λοιπόν, story με ένα από αυτά τα φίλτρα, συμβαίνουν δύο πράγματα: πρώτον βγάζεις προς τα έξω τον πιο cool εαυτό σου και δεύτερον -και καλύτερο- διεκδικείς μοναδικά δώρα.

instandkj.png



Τα βήματα; Πάρα πολύ απλά! Δημιούργησε το story σου διαλέγοντας ένα από τα «McDonald’s 25 Years Filters». Επιλέγεις Big Mac, Fries, Sundae ή McCafé αναλόγως της όρεξής σου! Κάνε tag τη σελίδα της @McDonalds_Cyprus στο Instagram και ανέβασε το story στο προσωπικό σου προφίλ στα Social Media! Φρόντισε μόνο να έχεις το προφίλ σου ανοικτό, έτσι ώστε να μπορείς να το μοιραστείς με όλους τους φίλους τής McDonald’s στα Social Media. Σημείωσε ότι μπορείς να ανεβάσεις τα stories σου μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου, στις 11 μ.μ.

ινστα.png



Και κάπως έτσι, με αυτά τα τόσο απλά και διασκεδαστικά βήματα, μπαίνεις κατευθείαν στην κλήρωση! Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει ένα iPhone 13 και τέσσερις νικητές/τριες θα κερδίσουν από ένα Samsung Smartwatch.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η αρχική μας τοποθέτηση κάθε άλλο παρά υπερβολική ήταν!

mc.png



Πάντως, αν θες να πάρεις μερικές ιδέες, ήδη influencers και fans των εστιατορίων McDonald’s χρησιμοποίησαν τα συγκεκριμένα φίλτρα και σε συνδυασμό με τη δημιουργική τους φαντασία, το αποτέλεσμα ήταν μαγικό!Ακολούθησε τη σελίδα @McDonalds_Cyprus στο Instagram, μπες στα highlights «Let’s Celebrate Τogether» και απόλαυσε τα γεμάτα χιούμορ και ζωντάνια… stories τους!

Βρες τα McDonald’s 25 Years Filters, εδώ: https://linktr.ee/mcdonalds_cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την επίσημη σελίδα των εστιατορίων McDonald’s www.mcdonalds.com.cy και ακολούθησε τη σελίδα τους στο Facebook (McDonald’s) και στο Instagram (@McDonalds_Cyprus).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ