5χρονος ντυμένος «Chucky» σκόρπισε τον τρόμο σε γειτονιά της Αλαμπάμα

Εθεάθη να βολτάρει (αμέριμνος και κουλ) στους δρόμους!

Article featured image
Article featured image


Οι κάτοικοι σε μια γειτονιά του Πίνσον στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε λιποθυμία – στην καλύτερη των περιπτώσεων. Ο Chucky, λοιπόν, εθεάθη να βολτάρει στους δρόμους και κάποιοι από τους κατοίκους ήρθαν αντιμέτωποι με τον μεγαλύτερό τους φόβο. Εν τέλει ο Chucky ήταν ένας πεντάχρονος τυπάκος που γουστάρει να ντύνεται με διαφορετικά κοστούμια όλη την εβδομάδα, για να κάνει τους ανθρώπους να γελούν (ή να ουρλιάζουν από τρόμο)!

Πάντως, αν δεν γνωρίζεις, ο Chucky είναι η κούκλα-δολοφόνος από το θρίλερ «Η κούκλα του Σατανά» (Child’sPlay). Κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 9 Νοεμβρίου 1988 και σε αυτήn παρουσιάζεται για πρώτη φορά ο χαρακτήρας «Chucky».

Μία χήρα μητέρα δίνει μια κούκλα -η οποία αποκαλεί τον εαυτό της «Chucky»- στον γιο της, αγνοώντας ότι αυτή κατέχεται από την ψυχή ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Μετά την πρώτη ταινία ακολούθησαν: «Η κούκλα του σατανά 2» (1990), «Η κούκλα του σατανά 3» (1991), «Η νύφη του Τσάκι» (1998), «Ο γιος του Τσάκι» (2004), «Η κατάρα του Τσάκι» (2013), «Η επιστροφή του Τσάκι» (2017), «Η κούκλα του Σατανά» (2019).



«Μας κατατρόμαξε»

Οι κάτοικοι του Πίνσον λοιπόν, τρομοκρατήθηκαν και πολλοί από αυτούς δημοσίευσαν φωτογραφίες του «Chucky» στα social media. Μια 31χρονη γυναίκα, η Kendra Walden, είδε τον Chucky, όταν ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με μερικούς συνεργάτες της.

«Έκανα ανακαίνιση ενός σπιτιού στην περιοχή και εγώ και μερικοί από τους υπαλλήλους μου γυρίζαμε σπίτι. Όταν τον πλησιάσαμε, είδαμε ότι ήταν αληθινός» είπε.

Αυτό που ακολούθησε, φυσικά, ήταν κραυγές. «Μας κατατρόμαξε» σημείωσε η Walden και είπε πως σε περίπτωση που ο αδελφός της, που είναι πεζοναύτης, ήταν μαζί της εκείνη τη μέρα, «θα πέθαινε επί τόπου». «Ο μεγαλύτερος φόβος του σε όλο τον κόσμο είναι ο Chucky».

Αφού απομακρύνθηκαν από το σημείο, αποφάσισαν να κάνουν στροφή για να τους λυθεί η απορία σχετικά με το τι είναι. Τότε, ανακάλυψαν πως επρόκειτο απλώς για ένα αγοράκι με μάσκα του τρομακτικού χαρακτήρα.

«Όταν γυρίσαμε, το αγόρι είχε βγάλει τη μάσκα του, αλλά την έβαλε και πάλι και πέρασε στο δρόμο». Τότε, είδαν την ευκαιρία να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες.

«Αγαπητοί γονείς αυτού του μικρού αγοριού με το κοστούμι του Chucky. Μαζέψτε το παιδί σας. Παραλίγο να πάθω ανακοπή» έγραψε η 31χρονη στο Facebook, δημοσιεύοντας και μερικές εικόνες από τη συνάντηση-θρίλερ.



Η ανάρτηση έγινε viral, ενώ μετά την έκταση που έλαβε το θέμα, η μητέρα του μικρού, ο οποίος ονομάζεται Τζάκσον, ανέφερε ότι ο γιος της φοράει τη συγκεκριμένη στολή από το περασμένο Halloween και δεν την χορταίνει.

«Ντύνεται με διαφορετικά κοστούμια όλη την εβδομάδα. Του αρέσει να κάνει τους ανθρώπους να γελούν», εξήγησε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν περίμενε να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος με τις μεταμφιέσεις του. «Έκανα ζουμ και είπε Θεέ μου αυτό είναι το παιδί μου», κατέληξε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ