Πώς ένα μοντέλο του OnlyFans «διέγνωσε» έναν συνδρομητή της με καρκίνο

Παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το σώμα του και τον συμβούλεψε να πάει για εξετάσεις.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από instagram / @bellegrace2x

Ένα μοντέλο του OnlyFans παρατήρησε σε βιντεοκλήση που είχε με έναν συνδρομητή της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με έναν από τους όρχεις του και του πρότεινε να επισκεφθεί τον γιατρό.

Όπως είπε η Μπελ Γκρέις σε συνέντευξή της, ο συγκεκριμένος άνδρας είναι συνδρομητής της εδώ και δυο χρόνια και κάθε μήνα κάνουν βιντεοκλήσεις, οι οποίες μερικές φορές αποκτούν πιο… προσωπικό χαρακτήρα.

«Τα ραντεβού μας για βιντεοκλήση χρησιμεύουν κυρίως για παρέα, αλλά μπορεί επίσης να υπάρξει και σεξουαλική αλληλεπίδραση», είπε.

Σε μια από αυτές τις κλήσεις, η Μπελ διαπίστωσε ότι ο ένας από τους όρχεις του συνδρομητή της ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον άλλο και τον ενθάρρυνε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

«Παρατήρησα ότι ο ένας του όρχις ήταν περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον άλλο και τον ρώτησα αν ήταν πάντα τόσο μεγάλος. Απάντησε πως ναι, ήταν. Είπε όμως ότι δεν πονούσε και ούτε είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτό, απλώς ο ένας ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερος», ανέφερε η κοπέλα.

Η Μπελ παλαιότερα εργαζόταν ως φροντίστρια παιδιών και ενηλίκων που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. Πλέον όμως βγάζει σχεδόν 60 χιλ. δολάρια τον μήνα από το OnlyFans.

«Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας μου αφορά άτομα με αυτισμό και όχι με καρκινοπαθείς, υπάρχουν στιγμές που απλά ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά και ένιωσα ότι έπρεπε να πω κάτι», είπε και πρόσθεσε πως ο άντρας αρχικά, ανέβαλε τη σκέψη να επισκεφθεί έναν γιατρό μέχρι που εκείνη τον ρωτούσε συνέχεια αν το είχε κάνει.

Τελικά εκείνος πήγε για εξετάσεις και αποδείχθηκε πως η Γκρέις είχε δίκαιο, ο συνδρομητής της διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις. Ο ίδιος τώρα βρίσκεται στην αναμονή αποτελεσμάτων για να μάθει εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του σώματός του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ