Μια πένα εκνεύρισε (ξανά) τον βασιλιά Κάρολο και η αντίδρασή του έγινε viral

«Δεν αντέχω αυτό το καταραμένο πράγμα». [BINTEO]

Article featured image
Article featured image


Ο βασιλιάς Κάρολος εκνευρίστηκε -αυτήν τη φορά- εξαιτίας μιας πένας που ήταν χαλασμένη και «έτρεχε» το μελάνι με την αντίδρασή του να καταγράφεται σε βίντεο και να γίνεται viral.

Ο Κάρολος, μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα, ήταν καλεσμένος σε δεξίωση στο κάστρο Χίλσμπορο της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου συναντήθηκε με μέλη της συνέλευσης της χώρας.

Όταν κάθισε να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών, προς το τέλος της επίσκεψης, ο βασιλιάς Κάρολος συνειδητοποίησε ότι αρχικά είχε γράψει λάθος ημερομηνία και στη συνέχεια παραπονέθηκε για το στιλό που χρησιμοποιούσε, με την Καμίλα να προσθέτει ότι έσταζε «παντού».

Στο σχετικό βίντεο, ο Κάρολος φαίνεται καθισμένος σε ένα γραφείο και εμφανώς εκνευρισμένος στην προσπάθειά του να υπογράψει το βιβλίο, καθώς άρχισε να στάζει το μελάνι από το στιλό που κρατούσε.

«Θεέ μου, το μισώ αυτό το στιλό», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. «Δεν αντέχω αυτό το καταραμένο πράγμα, βρωμάει!», πρόσθεσε, ενώ φαίνεται να τρίβει με μανία το μελάνι από τα δάκτυλά του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το στιλό εξαφανίστηκε ταχύτατα από έναν βασιλικό βοηθό πριν η Καμίλα καθίσει να υπογράψει επίσης το βιβλίο.



Ο εκνευρισμός του βασιλιά με τα στυλό και το μελανοδοχείο

Πρόκειται για τη δεύτερη στιγμή δημόσιου «ξεσπάσματος» του νέου βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η πρώτη έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της υπογραφής της ιστορικής διακήρυξης βάσει της οποίας ανακηρυσσόταν επίσημα βασιλιάς. Οι κάμερες κατέγραψαν τον βασιλιά να κάνει μανιωδώς νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με στυλό από το γραφείο του, το οποίο τον εμπόδιζε να υπογράψει. Οι θεατές περιέγραψαν το τραπεζάκι ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο.

Ο εκνευρισμός του βασιλιά δεν σταμάτησε εκεί, αφού δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε να ενοχλεί τον Κάρολο και το μελανοδοχείο. Η κάμερα σε εκείνο το σημείο έπιασε τον Κάρολο να προσπαθεί να «καταπιεί» τον εκνευρισμό του και παράλληλα να κάνει νόημα στον βοηθό του, με έναν τρόπο που μάλλον κατέληξε... κωμικός, για να απομακρύνει και αυτό το... ενοχλητικό αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ