Θα δοκίμαζες τσιπς με γεύση αιδοίο;

Μια εταιρεία τα δημιούργησε αφορμώμενη από έρευνες που αφορούν τη σεξουαλική ζωή των millennials.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Chazz

Με αφορμή έρευνες των τελευταίων χρόνων που καταδεικνύουν πως «οι millennials κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία», μια λιθουανική εταιρεία που παράγει πατατάκια κυκλοφόρησε «σε παγκόσμια πρώτη» και περιορισμένη έκδοση πατατάκια με γεύση αιδοίου.

«Η ομάδα της CHAZZ αποτελείται από νέα, τολμηρά και κοινωνικά υπεύθηνα άτομα, γι’ αυτό και πήραμε πολύ προσωπικά την ολέθρια αυτή τάση των millennials», αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με την CHAZZ, τα πατατάκια έχουν «μοναδική γεύση για τολμηρούς και ελεύθερους» ανθρώπους.

patatakia-aidio-1_city.png
Εικόνα: Chazz



«Όταν τα δοκιμάσετε, θα θυμηθείτε τις πιο άγριες ερωτικές σας περιπέτειες, τον πρώτο σας πραγματικό έρωτα», υπόσχεται στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, προτείνοντας, μάλιστα, τα πατατάκια ως ένα αστείο δώρο για φίλους ή ως ένα δώρο για κάποιον «για να εκκινήσει ένα ρομαντικό απόγευμα» ή απλώς ως μια «λιχουδιά με τα φιλαράκια και συζήτηση γύρω από το σεξ».

Πάνω στη συσκευασία φιγουράρει μια γυναίκα με κόκκινα εσώρουχα, αλά Τζέσικα Ράμπιτ, καθισμένη σε ένα σωρό τσιπς, ενώ περιέχει και... κοινωνικά μηνύματα, όπως: «όλα τα σώματα είναι νόστιμα», «ναι στο σεξ».

Τα πατατάκια κυκλοφορούν μόνο στην Ευρώπη προς στιγμήν και είναι διαθέσιμα στην τιμή των 9.99 ευρώ, σε άτομα άνω των 18 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ