Η Μίσι πληρώνεται μέχρι και 1.300 δολάρια για να αγκαλιάζει κόσμο

Είναι «θεραπεύτρια αγκαλιάς».

Article featured image
Article featured image


Μία «θεραπεύτρια αγκαλιάς» μιλάει για το ασυνήθιστο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας ότι ένας κατάλογος τακτικών πελατών πληρώνει έως και 1.300 δολάρια για το προνόμιο να την κρατούν στην αγκαλιά τους.

Η Μίσι Ρόμπινσον, 43 ετών, λέει ότι η αγκαλιά βοηθά να «θεραπεύσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα» και επιμένει ότι οι υπηρεσίες της δεν έχουν καμία σχέση με το σεξ.«Δεν είμαι εργάτρια του σεξ και ποτέ δεν προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο με τους πελάτες μου», είπε η Ρόμπινσον στην Daily Mail, λέγοντας ότι βάζει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες να υπογράψουν συμφωνία πριν ξεκινήσει η θεραπεία. Ως μέρος της συμφωνίας, τα γεννητικά όργανα και το στήθος πρέπει να είναι καλυμμένα ανά πάσα στιγμή και είναι αυστηρά εκτός ορίων για επαφή.

Η Ρόμπινσον, πρώην μπλόγκερ μόδας και δημοσιογράφος που εργάζεται ως «θεραπεύτρια αγκαλιάς» για μικρό χρονικό διάστημα, είπε ότι ορισμένοι από τους άντρες πελάτες της έχουν βιώσει στύσεις ενώ βρίσκονται στην αγκαλιά της, αλλά αυτό δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα. «Αν και δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό, μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν στύση και ντρέπονται, αλλά το αντιμετωπίζουμε με ώριμο τρόπο», αποκάλυψε.«Το άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει αυτές τις αντιδράσεις, είναι φυσικό, αλλά το αφήνουμε εκεί». Η Ρόμπινσον, που υπηρέτησε και στον αυστραλιανό στρατό, επιβεβαίωσε επίσης ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες της είναι άντρες και πιστεύει ότι οι συνεδρίες τους έχουν βαθιά θεραπευτικά οφέλη.

«Γνωρίζω ότι οι άντρες είναι συχνά εκείνοι που χρειάζονται υπηρεσίες όπως αυτή για υποστήριξη της ψυχικής τους υγείας», δήλωσε ο Ρόμπινσον, υποστηρίζοντας ότι η έλλειψη αφής επιδεινώνει τη μοναξιά και μπορεί να προκαλέσει αυτοκαταστροφικές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το δάγκωμα των νυχιών κα.

Ωστόσο, η 43χρονη αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε μια γυναίκα πελάτη που χρειαζόταν απλώς μια «αγκαλιά με τη μαμά». «Με πήρε τηλέφωνο αφού ο επί δυόμισι χρόνια φίλος της την άφησε χωρίς εξήγηση», θυμάται. «Ήταν συντετριμμένη και δεν είχε φίλους ή οικογένεια στην περιοχή. Οπότε πήγα κοντά της».Η επαγγελματίας «αγκαλιάς» παρομοιάζει τις δεξιότητές της με αυτές μιας μασέρ.

«Λειτουργώ σαν θεραπευτής μασάζ κατά κάποιον τρόπο, χρησιμοποιώντας την αφή ως τρόπο για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακουφιστούν από τον πόνο τους. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο και η πύλη στη συναισθηματική μας ικανότητα. Μερικοί άνθρωποι μισούν την ιδέα του αγγίγματος, αλλά όλοι στην πραγματικότητα το χρειαζόμαστε», είπε.

Για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τέσσερα ψηφία για μια αγκαλιά, η Ρόμπινσον προσφέρει μια σειρά από φθηνότερα πακέτα.

Χρεώνει 65 δολάρια για μια συνεδρία αγκαλιάς μιας ώρας, αλλά το πιο δημοφιλές πακέτο της είναι μια συνεδρία αγκαλιάς και γεύμα διάρκειας δύο ωρών, που θα κοστίσει στον πελάτη 195 δολάρια. Για 1.300 δολάρια, η Ρόμπινσον θα κρατήσει στην αγκαλιά της όλο τον βράδυ τον πελάτη.


Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ