Στην καινούργια αφίσα του «Τιτανικού», οι χρήστες του Twitter πιστεύουν πως κάτι πάει λάθος

H ιστορία αγάπης επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 4Κ, για την επέτειο των 25 χρόνων από την κυκλοφορία της.

Article featured image
Article featured image


Τον Φεβρουάριο, στην επέτειο των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του, ο «Τιτανικός» επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον, που έσπασε τα ταμεία το 1997 και ακόμη και σήμερα παραμένει η νο1 ιστορία αγάπης, επιστρέφει και θα προβάλλεται σε βελτιωμένη (remastered) έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ.

Η remastered εκδοχή της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις διεθνείς κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου.



Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, οι οποίοι ενσάρκωσαν τους πρωταγωνιστές, Ρόουζ Ντε Γουίτ Μπουκάτερ και Τζακ Ντόσον, εμφανίζονται σε μια νέα αφίσα, η οποία έχει μια λεπτομέρεια που έκανε τους χρήστες του Twitter να τη σχολιάσουν δεόντως.

nea-afisa-titanikou_city.jpg



Με μια πρώτη ματιά, η αφίσα δεν φαίνεται να έχει κάποιο «λάθος», ωστόσο οι χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν πως στα μαλλιά της Ρόουζ, κάτι παράξενο συμβαίνει.

Ουσιαστικά αυτό που τους «ενόχλησε» ήταν πως τα μαλλιά της Κέιτ Γουίνσλετ είναι «κακοφτιαγμένα» στη νέα αφίσα, στην οποία όπως λένε, αντί να φαίνεται ότι τα έχει γυρισμένα προς τη μια πλευρά, φαίνεται σαν να έχει 2 διαφορετικά κουρέματα, αφού από τη μια πλευρά φαίνεται να έχει κοντό, σγουρό μαλλί, ενώ από την άλλη φαίνεται πιο κυματιστό και μακρύ.



Βέβαια, βλέποντας κανείς και την αρχική αφίσα του 1997, μπορεί να διακρίνει πως το μαλλί της Ρόουζ δεν ήταν και πολύ διαφορετικό από αυτό που έχει στην καινούργια.

titanic-original-afisa-1997_city.jpg



Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν πως αυτός ίσως είναι και ένας τρόπος για να αναδείξουν τις δύο πλευρές του χαρακτήρα της, ενώ κατά τη διάρκεια της ταινίας η πρωταγωνίστρια φαίνεται να έχει και τα δύο χτενίσματα.



Η Κέιτ Γουίνσλετ 47 ετών πλέον και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο 48, παρέμειναν καλοί φίλοι από τότε που πρωταγωνίστησαν στην ταινία, όταν ήταν μόλις 21 και 22 ετών.

Η ταινία «Τιτανικός» βασίστηκε στην ιστορία του ναυαγίου του διάσημου πλοίου το 1912.

Έως την κυκλοφορία του φιλμ «Avatar» το 2009 – σε σκηνοθεσία επίσης του Κάμερον – ο Τιτανικός ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών και ο Τζέιμς Κάμερον ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος της απέσπασε τρία βραβεία Όσκαρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ