Τον περασμένο Δεκέμβριο, ένα ζευγάρι πραγματοποίησε «τον πιο heavy metal γάμο που έχει γίνει ποτέ»

Αντί να ανταλλάξουν βέρες στην τελετή, αντάλλαξαν κιθάρες.

Article featured image
Article featured image


Ένας ιδιαίτερος γάμος εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο λάτρεις της heavy metal, τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς το ανδρόγυνο αντί για δαχτυλίδια αντάλλαξε κιθάρες.

Ο γάμος είναι το γεγονός που κατά πολλούς σηματοδοτεί την ένωση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στην Κύπρο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γάμους που απαρτίζονται από πολλά άτομα και να γίνονται γλέντια μέχρι το πρωί.



Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλους. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το ζευγάρι από το Αϊντάχο, πολιτεία στις ΗΠΑ, που αποφάσισαν να κάνουν μια πρωτόγνωρη τελετή. Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος τελέστηκε σε μικρό κύκλο και οι νεόνυμφοι αντί για δαχτυλίδια αντάλλαξαν κιθάρες, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής έπαιζε το «Mr. Crowley» του Ozzy Osbourne.



Οι 26χρονοι Madi και Jay είναι μαζί από το λύκειο και ο έρωτάς τους κρατάει χρόνια. Αυτό που τους έφερε κοντά ήταν η αγάπη τους για τη heavy metal μουσική. «Ήταν πραγματικά αστείο, καθώς και οι δύο κρύβαμε τις κιθάρες, σαν την παράδοση που λέει ο γαμπρός δεν πρέπει να δει την νύφη με το νυφικό», δήλωσε ο γαμπρός Jay Aspen.



Η ιδέα να ανταλλάξουν κιθάρες και να μην ακολουθήσουν την παράδοση προήλθε αρχικά σαν αστείο, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. «Μια μέρα μιλούσαμε για κιθάρες και πόσο αστείο θα ήταν στο γάμος να ανταλλάζαμε κιθάρες», αναφέρει η νύφη, Madi Danger.

Το ζεύγος έχει μια λατρεία για την δεκαετία του ’80 και για αυτό έψαχναν δαχτυλίδια από αυτή την εποχή. Καθώς όμως ήταν δύσκολο να βρουν τέτοια κατέληξαν στην απόφαση για τις κιθάρες.

«Πολύς κόσμος νόμισε ότι όντως ο γάμος γυρίστηκε στη δεκαετία του '80», λέει η Madi γελώντας. «Ζούμαρα σε μερικά βίντεο, των οποίων η ανάλυση δεν ήταν τόσο καλή και κατάλαβα τι ήταν αυτό που τους έκανε να πιστεύουν ότι γυρίστηκε τότε».



Ο γάμος προσέλκυσε το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου, καθώς η κοπέλα έχει 118.000 ακόλουθους στο Instagram, ενώ δραστηριοποιείται και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Youtube και το Twitch και επικεντρώνεται στην goth κουλτούρα και τη μέταλ μουσική. Τα σχόλια αρκετά και επικεντρώνονται στον τρόπο που οι δύο νέοι αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους.


Με πληροφορίες από gazzetta, nypost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ