Το νέο άλμπουμ του Moby κυκλοφόρησε και έχει στόχο να μάς... ηρεμήσει

Ο γνωστός DJ έφτιαξε ένα άλμπουμ για να βοηθήσει στη διαχείριση του στρες – του δικού του αλλά και του δικού μας.

Article featured image
Article featured image


Νέο άλμπουμ με ambient «διαμαντάκια» κυκλοφόρησε ο Αμερικανός μουσικός, DJ, δισκογραφικός παραγωγός, τραγουδιστής, συνθέτης, φωτογράφος και γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων. Ο Moby έκανε το πρώτο του βήμα στο 2023 με την κυκλοφορία ενός άλμπουμ, που στοχεύει να μας βοηθήσει να διώξουμε το... άγχος και τις ανησυχίες μας.



Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Moby ανακοίνωσε ότι το LP «Ambient 23» που περιλαμβάνει 16 τραγούδια είναι εμπνευσμένο από τους πάλαι ποτέ ήρωές του, μεταξύ των οποίων οι: Martyn Ware, Brian Eno, Jean-Michel Jarre και Will Sergeant.

O 57χρονος Αμερικανός μουσικός έγραψε για τον δίσκο του στο Instagram ότι φτιάχτηκε για να βοηθήσει στη διαχείριση του στρες (του δικού του, αλλά και του δικού μας). «Για το 2023, ας είμαστε όλοι λιγότερο αγχωμένοι. Και ας σταματήσουμε όλοι να ψάχνουμε επιβεβαίωση από μία κουλτούρα την οποία δεν σεβόμαστε», έγραψε ο Moby, που συχνότατα διατυπώνει δημόσια τις ανησυχίες του για τον πλανήτη και για το πώς εξελίσσεται η δυτική κοινωνία.



Το «Ambient 23» έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά ambient εμπνεύσεων του Moby, ο οποίος ελπίζει ο καθένας από εμάς να βρει στα βίντεο και στη μουσική του κάποιο ιδιαίτερο προσωπικής φύσεως νόημα. Ταυτόχρονα θα ήθελε ακόμα και αν η μουσική του παίζει χαμηλόφωνα στο background στο σπίτι ή στη δουλειά μας, να βοηθήσει στη δημιουργία ενός αισθήματος ηρεμίας και ειρήνης.


Ακούστε το στο youtube ΕΔΩ ή στο spotify ΕΔΩ



Με πληροφορίες από news247

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ