Γυναίκα (ισχυρίζεται ότι) είδε τον νεκρό σύζυγό της σε βίντεο εστιατορίου

Ο άνδρας πέθανε το 2014, ωστόσο, παρά τις όποιες ενστάσεις, το εστιατόριο ισχυρίζεται ότι τα πλάνα που υπάρχουν στο βίντεο, τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Article featured image
Article featured image

Μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι εντόπισε τον σύζυγό της στο διαφημιστικό βίντεο ενός ινδικού εστιατορίου στη Βρετανία - παρόλο που αυτός πέθανε το 2014.

Το Spice Cottage, στο χωριό Westbourne του West Sussex, κατακλύστηκε από σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το βίντεο, το οποίο, όπως εξήγησε η διεύθυνση του εστιατορίου, γυρίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Oι θαμώνες του εστιατορίου φαίνονται στο βίντεο να τρώνε τα γεύματά τους, καθώς οι σερβιτόροι εξυπηρετούν τους πελάτες.

Το εστιατόριο δημοσίευσε το βίντεο στις 16 Ιανουαρίου με μια λεζάντα που έλεγε: «Νέα χρονιά, νέα διάθεση! Τις τελευταίες εβδομάδες, δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε την εμπειρία του φαγητού μας ακόμα πιο αξέχαστη. Ελάτε μαζί μας για ένα τέλειο μείγμα εξαιρετικών γεύσεων, με κλασικά και μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από παλιές οικογενειακές συνταγές».



Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook, όπου η Lucy Watson σχολίασε: «Πόσο παλιά είναι τα πλάνα; Ο μακαρίτης σύζυγός μου και ο γιος του φαίνονται στο πλάνο – πέθανε, όμως, το 2014».

Μια απάντηση από το εστιατόριο, ανέφερε: «Γεια σου Λούσι, λυπάμαι που το ακούω αυτό. Αυτό το υλικό καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα».

ξφ.png



Η γυναίκα επιμένει ότι στο βίντεο είναι ο (νεκρός) σύζυγός της


Η 59χρονη Watson θέλοντας να απορρίψει διάφορες «γελοίες θεωρίες συνωμοσίας» γύρω από το σχόλιό της, αποκάλυψε την ταυτότητα του συζύγου της – ενός βραβευμένου δημοσιογράφου και δημοφιλούς τοπικού χαρακτήρα.

Πατέρας τριών παιδιών, ο κ. Doherty, ο οποίος γεννήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία, κέρδισε επαίνους για την κάλυψη των Ταραχών στη Βόρεια Ιρλανδία πριν μετακομίσει στην Αγγλία, όπου ξεκίνησε ξανά την καριέρα του ως δημοσιογράφος με ειδίκευση στη μουσική.

Εν συνεχεία, ίδρυσε το δικό του ροκ περιοδικό και έγινε φίλος του κιθαρίστα των Queen, Brian May, γράφοντας μάλιστα και ένα επίσημο βιβλίο για το συγκρότημα. Ο May μάλιστα, έστειλε λουλούδια στην κηδεία του συγγραφέα, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2014 μετά από χρόνια βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ.

φφφφ.png
Η 59χρονη γυναίκα



Μιλώντας στη MailOnline, η γυναίκα ανέφερε ότι δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα το Facebook, ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα έκανε απλώς scroll και έπεσε πάνω στο εν λόγω βίντεο.

«Μόλις το είδα, σκέφτηκα, "Θεέ μου - αυτός είναι ο Χάρι". Έγινε εντελώς αυθόρμητα. Δεν χρειάστηκε καν να σκεφτώ. Και θα έτρωγε κοτόπουλο κόρμα γιατί αυτό επέλεγε πάντα», είπε.

«Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ήταν ο σύζυγός μου. Δεν μπορούσα να σταματήσω το βίντεο, οπότε έπρεπε να το ξαναπαίξω περίπου 30 φορές και κάθε φορά γινόμουν πιο σίγουρη».

«Ο Χάρι ήταν ένας μεγαλόσωμος, ξεχωριστός άντρας. Είχε άσπρα μαλλιά. Η “κατασκευή” του και τα γυαλιά του ήταν πολύ ιδιαίτερα. Αναγνώρισα το μπλε φούτερ που φορούσε και τον είδα να κάθεται εκεί με τον γιο του, τον Άλεξ», ανέφερε περαιτέρω.

«Σκέφτηκα απλώς ότι αυτό είναι ένα παλιό βίντεο. Έγραψα ένα σχόλιο ρωτώντας πόσο παλιό ήταν το βίντεο. Ρώτησα μόνο από ενδιαφέρον – μετά ξεκίνησε η τρέλα. Με ενόχλησε όταν μου έστειλαν μήνυμα λέγοντάς μου ότι το βίντεο γυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Είναι αδύνατον».

«Δεν έχουν πια τόσους πελάτες, αυτό είναι το πρόβλημα. Προφανώς δημοσίευσαν αυτό το βίντεο, για να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι γεμάτοι», συμπλήρωσε.

Εξηγώντας ότι υπάρχουν πλέον και άλλα ινδικά εστιατόρια στην περιοχή γεγονός που μάλλον επηρέασε την πελατεία τού εν λόγω μαγαζιού, η κυρία Watson πιστεύει -μη μπορώντας να δώσει άλλη λογική εξήγηση- ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ με παλαιότερα πλάνα.

«Είμαι εντελώς μπερδεμένη με την ανταπόκριση που έλαβε το σχόλιό μου. Δεν καταλαβαίνω πώς το έχουν εκλάβει οι άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο, δημιουργώντας όλες αυτές τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας. Ο Χάρι πέθανε το 2014 – δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία γι' αυτό. Ήταν σοβαρά άρρωστος στο νοσοκομείο τους τελευταίους μήνες. Θα έκανε μεταμόσχευση ήπατος, αλλά δεν τα κατάφερε.

»Ήταν πολύ αδύνατος πριν πεθάνει, οπότε το βίντεο πρέπει να είχε τραβηχτεί μερικούς μήνες πριν από αυτό», ανέφερε καταληκτικά.

Ο κ. Doherty ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Lucy και λέει ότι έχει χάσει την επαφή με τον 39χρονο γιο του Alex, από τότε που ο πατέρας του πέθανε.

ξφφφφ.png



Ωστόσο, χθες το βράδυ, ένας εκ των διευθυντών τού Spice Cottage, επέμεινε ότι το βίντεο τραβήχτηκε πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου.

Είπε ότι το εστιατόριο φαινόταν διαφορετικό το 2014 και ότι τα τραπέζια που φαίνονται στο βίντεο παραδόθηκαν λίγες μέρες πριν από τη μεταφόρτωσή του.

Είπε: «Έχουμε νέα τραπέζια και είναι στο βίντεο. Είναι μια αρκετά ασυνήθιστη κατάσταση».

fj.PNG



Μια γυναίκα απάντησε κάτω από το εν λόγω σχόλιο, γράφοντας: «Το άτομο που αναφέρει η Lucy Watson ήταν ο πατέρας μου, ο Χάρι, και ο αδερφός μου. 100% δεν είναι αυτός».

fj;fjf.PNG


Με πληροφορίες από Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ