Σεφ «βομβάρδισε» κουζίνα με κατσαρίδες για να πάρει εκδίκηση

Έφτασε με ένα βάζο κατσαρίδες και προειδοποίησε ένα μέλος του προσωπικού να μην τις αγγίξει γιατί ήταν τοξικές.

Article featured image
Article featured image


Ένας σεφ που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να αφήνει κατσαρίδες σε μια παμπ στο Λίνκολν για να πάρει εκδίκηση, καταδικάστηκε.

Ο 25χρονος Tom Williams άφησε τα έντομα στην κουζίνα της παμπ «Royal William IV» στο Brayford Pool μετά από μια διαμάχη για τις αμοιβές των διακοπών.

Ο 25χρονος μάλιστα, είχε στείλει ένα απειλητικό μήνυμα, το οποίο έλεγε πως θα «βομβαρδίσει την κουζίνα με κατσαρίδες», όπως ειπώθηκε στη δικαστική ακρόαση στο Lincoln Crown Court.

Η παμπ έχασε περίπου 22.000 λίρες αφού αναγκάστηκε να κλείσει για να κάνει βαθύ καθαρισμό.

Ο πρώην σεφ της παμπ απελευθέρωσε τις κατσαρίδες μετά από μια διαμάχη που προέκυψε στις 11 Οκτωβρίου σχετικά με την προσφορά των 100 λιρών ως αμοιβή για τις διακοπές.

Ο Ντέιβιντ Έιγκερ, που ασκούσε δίωξη, είπε ότι ο Williams ήταν δυσαρεστημένος με την προσφορά και είχε επιστρέψει στην παμπ δύο μέρες αργότερα και απελευθέρωσε περίπου 20 κατσαρίδες από ένα βάζο.

Ο Williams, ο οποίος συνήθως κρατούσε τις κατσαρίδες σε ένα βάζο για να ταΐσει τα άλλα ζώα του, προειδοποίησε επίσης ένα άλλο μέλος του προσωπικού της κουζίνας να μην αγγίξει τα έντομα καθώς ήταν τοξικά, σύμφωνα με το δικαστήριο.



Το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι ο Williams είχε αρνηθεί να σχολιάσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και επίσης δεν παρέστη στη δίκη του.

Ο 23χρονος από την John Street, Lincoln, καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση 17 μηνών με αναστολή για δύο χρόνια, αφού ομολόγησε την ενοχή του για διάρρηξη με πρόθεση να προκαλέσει εγκληματική ζημιά και δεν παραδόθηκε για τη δίκη του.

Πρέπει επίσης να συμπληρώσει 200 ​​ώρες απλήρωτης κοινοτικής εργασίας.

Η δικαστής Catarina Sjolin Knight είπε στον Williams τη στιγμή που του επέβαλε την ποινή του: «Ένα από τα μηνύματα απειλούσε να “βομβαρδίσει με κατσαρίδες την παμπ”. Αυτό ακριβώς έκανες. Αυτό ήταν εκδίκηση, τους είχες βάλει ως στόχο».



Με πληροφορίες από BBC

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ