Την πιο όμορφη έκπληξη γενεθλίων για το 2023 (μέχρι στιγμής) την έζησε ο Λευτέρης

Δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με την επανένωσή του με τον σκύλο του μετά από πέντε χρόνια που πίστευε ότι κλάπηκε ή πέθανε.

Article featured image
Article featured image


Ένα συγκινητικό βίντεο επανένωσης ενός σκύλου με τον κηδεμόνα του, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα ΜΚΔ.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Παπαγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη, την ημέρα των γενεθλίων του, έλαβε το καλύτερο δώρο, καθώς όπως αναφέρει σε βίντεο που κοινοποίησε στο Facebook, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, η οποία τον ειδοποίησε ότι βρέθηκε ο σκύλος του, που είχε χαθεί πριν από πέντε χρόνια.

Ο σκύλος εντοπίστηκε από παρέα κυνηγών και καθώς είχε ηλεκτρονικό τσιπ, κατάφερε να ταυτοποιηθεί και να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Ο άνδρας μοιράστηκε το βίντεο με τη στιγμή της συνάντησής τους, στο οποίο φαίνεται πως ο σκύλος μετά από τόσα χρόνια, όχι μόνο δεν τον ξέχασε, αλλά έτρεξε με χαρά προς το μέρος του.



Ο Λευτέρης έγραψε στην περιγραφή του βίντεο: «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!! Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας. Τον ψάχναμε για μήνες. Στην πορεία αποδεχθήκαμε πως τον είχαν κλέψει ή ότι ήταν νεκρός.

Χθες, στα γενέθλιά μου, χτύπησε το τηλέφωνο από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που μου είπε πως τον βρήκαν (είχε chip φυσικά). Δεν ήξερα αν θα με θυμάται...

Βλέπεις, ήταν 2,5 ετών όταν τον χάσαμε και τώρα είναι 7,5».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ