Πιτσαρία στη Λεμεσό δέχθηκε επίθεση με όπλο και μετά επιχείρησαν να την κάψουν

Τι απέγιναν οι δύο κουκουλοφόροι δράστες και οι δύο υπαλλήλοι;

Article featured image
Article featured image


Κουκουλοφόρος φέρεται να επιχείρησε να θέσει φωτιά σε πιτσαρία της Λεμεσού, αφού πρώτα διέταξε τους υπαλλήλους να αποχωρήσουν, υπό την απειλή πιστολιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ένα πρόσωπο, που είχε καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα, διέταξε τους δυο υπαλλήλους να εξέλθουν από το υποστατικό, απειλώντας τους με πιστόλι.

Όταν οι υπάλληλοι βγήκαν από την πιτσαρία, ο άγνωστος φέρεται να έριξε προς την γυάλινη είσοδο ένα αυτοσχέδιο εκρηκτικό αντικείμενο και ακολούθως αναχώρησε με αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε παρακείμενο δρόμο και οδηγούσε δεύτερος κουκουλοφόρος.

Η φωτιά που ξέσπασε μπροστά από την πιτσαρία κατασβέστηκε από τους υπαλλήλους, χωρίς να προκαλέσει ζημιές, ενώ στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για εξετάσεις.

Η Αστυνομία εξασφάλισε τα στοιχεία του οχήματος με το οποίο αναχώρησαν οι δράστες, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε να καίγεται σε ανοικτό χώρο δίπλα από το γήπεδο του Ερμή Πολεμιδιών. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις, το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 6 Οκτωβρίου.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών βρίσκεται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της πιτσαρίας, η οποία και στο παρελθόν έγινε στόχος εγκληματικών στοιχείων.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ