Γυναίκα κατέγραψε με το κινητό της τη στιγμή της δολοφονίας της

Η 23χρονη κοπέλα βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ο σύντροφός της την πυροβόλησε και τη σκότωσε.

Article featured image
Article featured image

Μια 23χρονη Βραζιλιάνα βιντεοσκόπησε με το κινητό τηλέφωνό της τη στιγμή που ο 27χρονος σύντροφός της, την πυροβόλησε και τη σκότωσε.

Αρχικά, ο 27χρονος υποστήριξε ότι άγνωστοι πυροβόλησαν τη σύντροφό του. Όμως, η αστυνομία βρήκε στο κινητό της 23χρονης το βίντεο. Επιπλέον, σύμφωνα με τη μητέρα της, είχε πρόθεση να χωρίσει τον σύντροφό της, ο οποίος στο παρελθόν της είχε επιτεθεί.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο 27χρονος Diego Fonseca στέκεται κοντά σε παράθυρο, απέναντι από την Ielly Alves. Κάποια στιγμή, σηκώνει το όπλο και την πυροβολεί. Το περιστατικό έγινε στην πόλη Jatai της Βραζιλίας, το περασμένο Σάββατο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει σκηνές που μπορεί να ενοχλήσουν!



Ο 27χρονος μετέφερε την 23χρονη σε νοσοκομείο, όπου εκείνη υπέκυψε στα τραύματά της, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί και ο Fonseca- σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ- υποστήριξε ότι σταμάτησε δίπλα τους μια μηχανή με δύο άτομα και ο ένας πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντας θανάσιμα την Alves.

Όμως, ο 27χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις και έτσι τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, εξέτασαν το κινητό τηλέφωνο της 23χρονης και βρήκαν το βίντεο που κατέγραφε τον πυροβολισμό.

Ο Fonseca - ο οποίος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές - συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ το όπλο του βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου είχε παρκάρει, έξω από το νοσοκομείο.

Untitleffd.png



Σκόπευε να τον χωρίσει, της είχε επιτεθεί και στο παρελθόν

Στο παρελθόν ο 27χρονος είχε επιτεθεί στην 23χρονη σύντροφό του, ενώ εκείνη σκόπευε να τον χωρίσει, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της νεαρής.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και επτά μήνες. Η Olesiane Alves δήλωσε στο G1 πως η κόρη της, λίγες ώρες προτού την πυροβολήσει ο Fonseca, τής είπε ότι σκόπευε να χωρίσει τον 27χρονο.

Επιπλέον, δήλωσε ότι πέρυσι ο 27χρονος επιτέθηκε στην κόρη της και εκείνη κατέληξε στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει ράμματα. Άλλη μία φορά- επίσης το 2022- ξυλοκόπησε την 23χρονη, όταν ανακάλυψε ότι μιλούσε με τον πρώην σύντροφό της.

«Υπήρχαν κάποιες φορές που τσακώνονταν και γύριζε με κάποιες μελανιές. Πίστευα ότι ήταν λάθος να παρέμβω, αλλά ήταν δύσκολο. Δεν έλεγε πολλά, γιατί ήξερε ότι ένιωθα τον πόνο της», δήλωσε η μητέρα της 23χρονης.

Μάλιστα, δήλωσε ότι όταν την είδε ο Fonseca στο νοσοκομείο, την αγκάλιασε και της είπε «όποιος της το έκανε αυτό θα το πληρώσει».


«Έτσι γίνονται οι περισσότερες γυναικοκτονίες»

Η μητέρα της 23χρονης δεν είναι η μόνη που αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του 27χρονου, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστεία και επίθεση σε βάρος άλλης συντρόφου του.

Φίλη της 23χρονης δήλωσε πως είχε συμβουλεύσει την Alves να πάει στην αστυνομία, επειδή ο 27χρονος την είχε απειλήσει να τη σκοτώσει.

«Έτσι συμβαίνουν οι περισσότερες γυναικοκτονίες. Κανένας δεν πιστεύει ότι ένα άτομο είναι ικανό, μέχρι να σκοτώσει κάποια», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που είχε στείλει η φίλη της στην 23χρονη.

ΠΗΓΗ: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ