Μαθητές έκαναν μια υπέροχη έκπληξη στην καθηγήτριά τους γιατί υπάρχουν και αυτοί οι δάσκαλοι

Και αυτοί οι μαθητές. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Υπάρχουν δάσκαλοι και δάσκαλοι. Eίναι αυτοί που οι μαθητές «κοιτάζουν» με καχυποψία και αυτοί που αγκαλιάζονται με πρωτόγνωρη αγάπη από τα παιδιά. Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία δασκάλων φαίνεται ότι ανήκει και η καθηγήτρια που πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στα social media.

Στην αρχή του βίντεο, η καθηγήτρια μπαίνει στην τάξη και εμφανώς ταραγμένη σπεύδει προς μια ομάδα μαθητών που φαίνονται να τσακώνονται μεταξύ τους, στο πίσω μέρος της αίθουσας. Όταν όμως, φτάνει κοντά τους, η ομάδα των «ταραχοποιών» μαθητών ανοίγει και από μέσα εμφανίζεται ένα παιδί που κρατάει μια ανθοδέσμη. Οι υπόλοιποι πετάνε κομφετί, γιορτάζοντας με αυτήν την υπέροχη έκπληξη τα γενέθλια της καθηγήτριάς τους – η οποία μετά το αρχικό σοκ, συγκινείται, ενώ οι μαθητές την αγκαλιάζουν.

Και ναι, είναι αυτοί οι δάσκαλοι που δίνουν πραγματικό νόημα στο τόσο σπουδαίο λειτούργημα του παιδαγωγού. Είναι αυτοί που δεν διδάσκουν στα παιδιά μόνο γραμματική, προσθέσεις και αφαιρέσεις, αλλά πρώτιστα τα αγκαλιάζουν με αγάπη και στοργή. Και τα παιδιά το εκτιμούν και τούς το ανταποδίδουν – για παράδειγμα, με τέτοιες όμορφες κινήσεις όπως αυτή που παρουσιάζεται στο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ