Σταθερά αίθριος παραμένει ο καιρός

Ούτε η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο.

Article featured image
Article featured image


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά παράλια το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Στα νοτιοανατολικά παράλια θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος
. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος
, παρόλο που το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν το απόγευμα, δεν αποκλείεται να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή σε βορειοδυτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο
, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ