Μακένζι Φίλιπς: Γιατί συγχώρεσε τον πατέρα της μετά από 10 χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης

Πρόκειται για τον frontman των «The Mamas & the Papas», Τζον Φίλιπς.

Article featured image
Article featured image


Η Μακένζι Φίλιπς, η ηθοποιός του «American Graffiti» μίλησε πρόσφατα για τη δεκαετή αιμομικτική σχέση που είχε με τον πατέρα της, τον μουσικό Τζον Φίλιπς και frontman των «The Mamas & the Papas» και τον λόγο που επέλεξε να τον συγχωρέσει.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Μακένζι υπέφερε από σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της. Η σχέση τους έφτασε στο τέλος της, όταν η Μακένζι έμεινε έγκυος και υπήρχε αμφιβολία σχετικά με την πατρότητα του παιδιού. Παρ’ όλα αυτά, η ηθοποιός επέλεξε να συγχωρέσει τον πατέρα της για τον πόνο που της προκάλεσε, χωρίς να συνυπογράφει ή να συμφωνεί με τη συμπεριφορά του.

«Ο μπαμπάς ήταν το κάτι άλλο», δήλωσε η Φίλιπς κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με την αδελφή της Τσάινα Φίλιπς-Μπάλντουιν. «Και δέχομαι πολλή κριτική και πολύ “τρολάρισμα” στο διαδίκτυο, επειδή έχω τη συγχώρεση στην καρδιά μου. Συγχώρεση, γιατί η συγχώρεση είναι για μένα, όχι για τον άλλον. Και το να συγχωρώ δεν σημαίνει ότι συνυπογράφω ή συμφωνώ με αυτό για το οποίο τον συγχωρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Η Φίλιπς έγραψε μάλιστα στα απομνημονεύματά της, ότι ο πατέρας της τη βίασε όταν ήταν 19 ετών, ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ. Αποκάλυψε ότι στη συνέχεια είχαν μια αιμομικτική σχέση που διήρκεσε 10 χρόνια. «Είναι πολύ περίπλοκο. Είναι πολύ περίπλοκο, και παρόλα αυτά, είμαι γαλήνια», συνέχισε.Πηγή: ertnews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ