NextGen Futures: Ενδυναμώνοντας τους Νέους Επαγγελματίες του Αύριο

Ένα πρωτοποριακό συνέδριο για την παρουσίαση των ευκαιριών και στρατηγικών επιτυχίας για τους νέους στην ψηφιακή εποχή.

Article featured image
Article featured image

Το Ερευνητικό Κέντρο CARDET και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας διοργανώνουν την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 17:00 - 22:00, στο ΚΕΕΑΕΔ του Δήμου Λευκωσίας, ένα πρωτοποριακό συνέδριο για την παρουσίαση των ευκαιριών και στρατηγικών επιτυχίας για τους νέους στην ψηφιακή εποχή.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει σύντομες παρουσιάσεις, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους/ις συμμετέχοντες/ουσες να καταθέσουν ερωτήματα και παρατηρήσεις. Οι δύο ενότητες θα καλύψουν δύο βασικές θεματικές: α) Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας το πάθος σου σε μια επιτυχημένη επιχείρηση και β) Συνδιαμορφώνοντας το ψηφιακό μέλλον με τους νέους στο επίκεντρο. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με μια εκδήλωση δικτύωσης στην Παλιά Ηλεκτρική (The Old Powerhouse Bar and Grill).

Για το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Αξιόλογοι ομιλητές με πολυετή εμπειρία στον τομέα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας θα μοιραστούν βιώματα, εμπειρίες και συμβουλές για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν σημαντικές προσωπικότητες του νησιού οι οποίοι καταπιάνονται με παρόμοια ζητήματα για τους/τις νέους/ες.

NextGen Futures Design.png



Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ.

Το Συνέδριο NextGen Futures διοργανώνεται από το Ερευνητικό Κέντρο CARDEΤ, μέσω του έργου Digital Youth, σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του έργου "Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση - ΚΕΕΑΕΔ".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ