Έπαιζε με το κινητό του μπαμπά του και στο μεταξύ παρήγγειλε φαγητά αξίας 1.000 δολαρίων

Πείνασε το παιδί!

Article featured image
Article featured image

Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού από το Μίσιγκαν, όταν διαπίστωσε πως ο γιος του παρήγγειλε φαγητά αξίας περίπου 1.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το BBC, o πατέρας έδωσε το κινητό στον γιο του, για να παίξει, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε μια εκπομπή στην τηλεόραση. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο μικρός Mason δεν είχε στον νου του το παιχνίδι, αλλά το φαγητό!

Χρησιμοποίησε, λοιπόν, το τηλέφωνο του μπαμπά του, για να κάνει πολλές παραγγελίες μέσω μιας εφαρμογής παράδοσης φαγητού που ονομάζεται Grubhub, αγοράζοντας πολλά διαφορετικά είδη φαγητού, όπως πίτσες, γαρίδες, σάντουιτς, ρύζι, πατάτες τσίλι και παγωτά. Εν τέλει, το «κυνήγι» του Mason για κάποιο νόστιμο φαγητό είχε αρκετά μεγάλο κόστος, αφού ο λογαριασμός ανήλθε στο εντυπωσιακό ποσό των 1.000 $ (900 περίπου Ευρώ).

4mpompirasfagita_city.png



«Του έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να παίξει και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ξαφνικά άρχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι διανομείς, ο ένας μετά τον άλλον», δήλωσε στο BBC ο πατέρας του εξάχρονου.

Όταν ο μπαμπάς τού Mason κοίταξε το τηλέφωνό του, είδε ένα μήνυμα από την τράπεζά του που του ζητούσε να επιβεβαιώσει εάν είχε κάνει μια παραγγελία για πίτσες αξίας 439 δολαρίων.

Οι γονείς τού μικρού αγοριού αποφάσισαν να του πάρουν από τον κουμπαρά όλα του τα χρήματα προκειμένου να του δώσουν ένα μάθημα για τη σπατάλη των χρημάτων, ωστόσο, όπως μεταδίδει το BBC κάποια στιγμή θα του τα επιστρέψουν - αφού μάλλον πάρει το μάθημά του!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ