Σεξομολογήσεις #604: «Κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι πως στο κρεβάτι είμαστε πολλοί»

Είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια, ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο η φαντασία του οργιάζει (διπλής ανάγνωσης) ανεξέλεγκτα.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου Tipster μου, το δικό μου πρόβλημα ενναιν τόσο πρόβλημα νομίζω, αλλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον. Είμαι παντρεμένος 15 χρόνια. Με τη γυναίκα μου εγνωριστήκαμε λίγο μετά τις σπουδές, αγαπηθήκαμε και πλέον στα 40+ έχουμε μια όμορφη οικογένεια με ένα μωράκι και ευτυχώς μια καλή ζωή. Στο σεξ τα πράγματα εν οκ, ποτέ δεν ήταν ουάου δηλαδή, άρα δεν είχαμε ιδιαίτερες διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια. Εγώ μέχρι πρόσφατα δεν είχα θέμα με τούτο. Οκ, θα ήθελα κάτι πιο έντονο πού και πού, αλλά ομολογώ πως δεν το επιδίωξα και ποτέ ιδιαίτερα, παρότι είναι κάτι που με εξιτάρει ως ιδέα και αυτό ψάχνω όταν ενίοτε ψάχνω ταινίες πορνό για να εκτονωθώ και μόνος. Το «πρόβλημα» ξεκίνησε πριν κανένα χρόνο, όταν κατά τη διάρκεια του σεξ με τη γυναίκα μου έκλεινα τα μάτια και φανταζόμουν πως στο κρεβάτι ήμασταν πολλοί. Γυναίκες και άντρες. Τους φανταζόμουν να πηγαίνουν μαζί της και αυτό με άναβε και με ανάβει πολύ. Το ίδιο και με τις γυναίκες. Στη φαντασία μου η γυναίκα μου μιλάει βρώμικα και με βλέπει λάγνα καθώς κάνει στοματικό στους άλλους, ενώ εγώ ασχολούμαι με τον εαυτό μου. Καμιά φορά μπαίνω τόσο πολύ στο σκηνικό που φτιάχνω που τυχαίνει να ολοκληρώσω πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο συνηθίζω. Στις αρχές δεν έδινα σημασία, αλλά πλέον έχω αντιληφθεί πως αν δεν κλείσω τα μάτια και αν δεν δημιουργήσω ένα αντίστοιχο σκηνικό δεν μπορώ να ερεθιστώ. Ντρέπομαι να μιλήσω στη γυναίκα μου και να της πω τι φαντάζομαι. Δεν ξέρω καν αν αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να γίνει στην πραγματικότητα, κι όμως, κάθε φορά που κλείνω τα μάτια αυτά που φτιάχνω με το μυαλό μου ανατριχιάζουν το κορμί μου ολόκληρο.




Καταρχάς να σε συγχαρώ για τη φαντασία σου και να σου πω ότι όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα, αλλά είναι και επίτευγμα να μπορείς να δουλέψεις τη φαντασία σε μια εποχή που όλα είναι fast
food και κονσέρβα. Στο προκείμενο τώρα, το γεγονός ότι φαντάζεσαι αυτά τα πιο κίνκι σκηνικά δεν είναι κακό. Σε πολλούς άντρες και γυναίκες αρέσει να βλέπουν τους συντρόφους τους να έχουν ερωτικές περιπτύξεις με άλλους συντρόφους. Αλλιώς δεν θα δούλευαν τα swingers party. Δεν θα κάνουμε ψυχολογική ανάλυση του πώς και του γιατί, δεν είναι αυτή η δουλειά μας εδώ. Το θέμα είναι πως αυτό που νιώθεις/θέλεις είναι απόλυτα υγιές, αρκεί να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος και η γυναίκα σου. Αν, όπως μου λες, το σεξ δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο, ίσως κι εκείνη να αποζητά κάτι διαφορετικό ή πιο έντονο. Δεν είναι ανάγκη να την ρίξεις κατευθείαν στα βαθιά, αλλά σίγουρα μπορείς σε πρώτη φάση να μοιραστείς κάποιες από τις φαντασιώσεις σου μαζί της. Μπορείτε ακόμα να δείτε και μερικές ταινίες με τέτοιο περιεχόμενο και να δεις πώς θα αντιδράσει. Στο τέλος της ημέρας και να μην θέλει να μοιραστείτε το κρεβάτι σας με άλλους συντρόφους, το να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας είναι αρκετό για να βάλει φωτιά στο κρεβάτι σας.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ