Ηλικιωμένο ζευγάρι γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο πριν από 7 χρόνια και επιτέλους παντρεύτηκαν

Η Tricia πιστεύει ότι πρέπει να δοκιμάσουν περισσότεροι ογδοντάρηδες το online dating.

Article featured image
Article featured image


Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών στα 80 τους παντρεύτηκαν πρόσφατα και μίλησαν για τη γνωριμία τους.

Η 85χρονη Tricia Shaw παραδέχτηκε ότι ερωτοχτυπήθηκε «με την πρώτη ματιά» όταν μπήκε στο διαδίκτυο και βρήκε τον 82χρονο Ian, το «αγόρι της».

Ο Ian ένιωσε ότι υπήρχε «κάτι πάνω της» και δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρότασή της να συναντηθούν. Η Τρίσια, η οποία είχε προηγουμένως γνωρίσει τέσσερις πιθανούς μνηστήρες στο Διαδίκτυο, τού πρότεινε να πάνε μαζί για δείπνο.

80xrono-zevgati-online-datin-gamos-1_city.jpg
Φωτογραφία: SWNS



Το ζευγάρι, που τώρα ζει μαζί, προχώρησε στον γάμο του τον Φεβρουάριο, αφού ο Ian διαγνώστηκε με καρδιακή νόσο και έπρεπε να κάνει μια επικίνδυνη εγχείρηση.

Η Tricia πιστεύει τώρα ότι περισσότεροι ογδοντάρηδες θα πρέπει να δοκιμάσουν το online dating, αφού το ζευγάρι απόλαυσε έναν «μαγικό» γάμο μπροστά σε 115 καλεσμένους.

«Συστήνω ανεπιφύλακτα τις διαδικτυακές γνωριμίες γιατί μπορείς να ξέρεις αν ο άλλος γεμίζει τα “κουτάκια” πριν καν συναντηθείτε», είπε η Tricia, η οποία εργαζόταν κατά καιρούς ως ιδιωτική ντετέκτιβ. «Μπορείς να πεις ότι έχουμε πολλά κοινά», ανέφερε.

«Ο γάμος ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου. Όλα ήταν στη θέση τους και δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι τόσο υπέροχο», πρόσθεσε.

Η προγιαγιά πέντε παιδιών, από το Lancastershire της Αγγλίας, βρήκε το προφίλ του Ian στη σελίδα γνωριμιών πριν από 7 χρόνια.

Μπήκε στον ιστότοπο αφού έχασε τον επί 33χρόνια σύζυγό της και είχε γνωρίσει μια χούφτα άντρες πριν στείλει μήνυμα στον Ian, ο οποίος ήταν παντρεμένος στο παρελθόν για 35 χρόνια.

80xrono-zevgati-online-datin-gamos-2_city.jpg
Φωτογραφία: SWNS



Η σχέση ξεκίνησε δύσκολα, όταν ο Ian αγνόησε το πρώτο της μήνυμα επειδή είχε μόλις ξεκινήσει τις επταήμερες ποδαράτες διακοπές του. Ωστόσο, η Tricia δεν πτοήθηκε και του έστειλε ξανά μήνυμα, γεγονός που κίνησε το ενδιαφέρον του Ian αφού επέστρεψε από τις διακοπές του.

«Το μήνυμα έφτασε τη στιγμή που επέβαινα σε ένα τρένο και σκέφτηκα: “Λοιπόν αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να επιστρέψω σπίτι”», είπε ο Ian. «Αλλά αργότερα, έλαβα ένα μήνυμα από την Tricia που έλεγε: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν επικοινώνησες”. Και τότε κατάλαβα πως “είχε αυτό το κάτι”», είπε ο ηλικιωμένος άντρας.

«Η Tricia είπε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με ερωτεύτηκε αμέσως, το ίδιο κι εγώ. Ο γάμος σήμαινε τα πάντα για μένα».

80xrono-zevgati-online-datin-gamos-1_city.jpg
Φωτογραφία: SWNS



Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε μαζί 14 μήνες αργότερα και είχαν κάνει σχέδια να παντρευτούν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αλλά όταν ο Ian έμαθε ότι θα χρειαζόταν μια εγχείρηση καρδιάς, αποφάσισαν να σπεύσουν τον γάμο τους, ο οποίος τελικά πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Πάνω από εκατό φίλοι και συγγενείς εμφανίστηκαν στον γάμο, όπου η Tricia συνοδεύτηκε από τον γιο της Timothy και τον εγγονό της Henry.

«Δεν έχω οικογένεια, αλλά η Tricia έχει μια τεράστια οικογένεια. Ήρθαν όλοι τους και διάφοροι άλλοι φίλοι. Φτάσαμε τα 115 άτομα τελικά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ