(Πολλά) τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία (και) του Υφυπουργού Πολιτισμού.

Article featured image
Article featured image


Στα τέλη του περασμένου μήνα δημοσιεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία (πόθεν έσχες) των κυβερνητικών και πρώην κρατικών αξιωματούχων. Ανάμεσα τους δεν βρέθηκαν ωστόσο τα περιουσιακά στοιχεία του Υπουργού Άμυνας, Μιχάλη Γιωργάλλα, του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς και της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Ειρήνης Πική.



Αυτό άλλαξε όταν δόθηκε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του Μιχάλη Γιωργαλλά και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μέσω της ιστοσελίδας της Βουλής. Τα περιουσιακά στοιχεία της Ειρήνης Πική παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Όπως φαίνεται στο σχετικό έγγραφο, ο Υφυπουργός Πολιτισμού έχει στην κατοχή του διάφορα ακίνητα, επιχειρήσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πιο συγκεκριμένα έχει στην κατοχή του ένα διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, μια μονοκατοικία στη Γλυφάδα και μια στην Πάρο, ένα σπίτι και ένα διαμέρισμα στην Αγλατζιά, ένα χωράφι στο Παραλίμνι και άλλα τρία με αποπεράτωση σε οικία στην ίδια περιοχή, ένα πολυτελές αυτοκίνητο τύπου SUV αξίας 20.000 ευρώ, ενώ διαθέτει και μετοχές σε επτά εταιρείες καλλιτεχνικού (και όχι μόνο) περιεχομένου, εκ των οποίων οι 2 του ανήκουν πλήρως, ενώ σε άλλες δύο κατέχει το 99%.

Σχετικά με τα χρήματα που διατηρεί στην τράπεζα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με ποσό των 1.572,02 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς για το ποσό των 38.989,23 ευρώ, στην Eurobank για το ποσό των 4.092,87 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των 169.407,89 ευρώ και σε τράπεζα του Λουξεμβούργου (EFG Bank) για το ποσό των 210.497,73 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο πατώντας ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ