Πάμε στη μεγάλη συναυλία του Fengaros High 2023 για να γνωρίσουμε τη νέα γενιά των μουσικών μας

Στόχος του Fengaros High είναι να προβάλει νεαρούς καλλιτέχνες – γεννημένους από την 1η Ιανουαρίου 2004 και αργότερα – να τους εμπνεύσει και να τους δώσει τα πρώτα εφόδια έτσι ώστε να ενταχθούν στη μουσική βιομηχανία.

Article featured image
Article featured image

Η Louvana Records προσκαλεί το κοινό στη μεγάλη τελική συναυλία του Fengaros High 2023 για να γνωρίσει τη νέα γενιά τραγουδοποιών, συνθετών και μουσικών! Στα πρότυπα του Fengaros Festival, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2023 στο Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου.


Μετά από ανοιχτό κάλεσμα που απηύθυνε η διοργάνωση και ακολούθως μετά από διαδικασία ζωντανών ακροάσεων, έχουν επιλεγεί από την καλλιτεχνική επιτροπή και θα παρουσιάσουν την πρωτότυπη μουσική τους στη σκηνή του High τα συγκροτήματα και σόλο acts: Alexa Michael, Anastasia Williams, Christos Metaxas, μικροοδύσσεια, Nilium και Puzzled. Τη συναυλία θα παρουσιάσει η ηθοποιός Πολυξένη Σάββα και θα κλείσει η Della με τη μπάντα της.

Alexa Michael - Fengaros High 2023.jpg
Alexa Michael


Anastasia Williams - Fengaros High 2023.jpg
Anastasia Williams


Nilium - Fengaros High 2023.jpg
NiliumΣτόχος του Fengaros High είναι να προβάλει νεαρούς καλλιτέχνες – γεννημένους από την 1η Ιανουαρίου 2004 και αργότερα - να τους εμπνεύσει και να τους δώσει τα πρώτα εφόδια έτσι ώστε να ενταχθούν στη μουσική βιομηχανία. Μέσα από μεγάλο αριθμό αιτήσεων, η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελούμενη από τους Μάριο Τακούσιη (συνθέτης/παραγωγός), Αντωνία Χαραλάμπους (ηθοποιός/σκηνοθέτιδα), Στέλιο Κτόρα (ραδιοφωνικός παραγωγός/εκπαιδευτικός), Άντρεα Σολομωνίδου (μάρκετινγκ μανατζερ), Λευτέρη Μουμτζή (παραγωγός/τραγουδοποιός) και Αντρέα Τραχωνίτη (παραγωγός/ηχολήπτης) επέλεξε τις τελικές έξι παρουσιάσεις που θα διαγωνιστούν στη σκηνή του High.

Christos Metaxas - Fengaros High 2023.jpg
Christos Metaxas


Puzzled - Fengaros High 2023.jpg
Puzzled


μικροοδύσσεια - Fengaros High 2023.JPG
μικροοδύσσειαΑφού τα έξι συγκροτήματα και σόλο καλλιτέχνες παρουσιάσουν ζωντανά τη μουσική τους στην εντυπωσιακή σκηνή του Fengaros High, τα μέλη της καλλιτεχνικής επιτροπής σε συνδυασμό με ψηφοφορία από το παρευρισκόμενο κοινό θα επιλέξουν τη νικητήρια παρουσίαση, η οποία θα ανταμειφθεί με δωρεάν επαγγελματική ηχογράφηση στο Studio eleven63. Το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση στην εκπομπή «Eclectic Weekend» του Jimmy D, ενώ η νικητήρια παρουσίαση θα εμφανιστεί επίσης στο Fengaros Festival στις 3 Αυγούστου 2023. Όλες οι παρουσιάσεις του Fengaros High θα κινηματογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν στο κανάλι της Louvana Records στο YouTube.Πληροφορίες/Εισιτήρια: www.fengaros.com/high

FB: facebook.com/fengaros

IG: instagram.com/fengaros

TikTok: tiktok.com/@fengaros

ONLY FACEBOOK (POST) - Fengaros High 2023.jpg

Χορηγοί: Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού Υφυπουργείου Πολιτισμού, LLPO Law Firm

Υποστηρικτές: StudentLife, Giraffes in the Kitchen, Zedem Media

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ