Μια σειρά και μια ταινία της Marvel σταμάτησαν τα γυρίσματα

Η απεργία του WGA χτυπά σκληρά (και) τα πρότζεκτ της Marvel Studios.

Article featured image
Article featured image


Από την απεργία του WGA (Writer's Guild of America) λύγισαν κι άλλα projects της Marvel Studios με αποτέλεσμα να τίθεται υπό αμφισβήτηση εάν θα προλάβουν τις ημερομηνίες που έχουν τεθεί για αυτά.

Το «Deadline» αποκαλύπτει ότι η Marvel Studios έχει καθυστερήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Thunderbolts», την ώρα που σε τρεις εβδομάδες ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στην Ατλάντα. Όλο το συνεργείο ειδοποιήθηκε για την εξέλιξη αυτή και άτομα εντός της παραγωγής αναφέρουν στο μέσο ότι προβλέπεται να επανεκκινήσει η παραγωγή της όταν τελειώσει η απεργία. Πότε θα τελειώσει η απεργία του Σωματείου των σεναριογράφων του Χόλιγουντ; Ακόμη παραμένει ως ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς πιέζει το Χόλιγουντ και τις μεγάλες εταιρίας παραγωγής να έρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Την ίδια μοίρα είχε και η τηλεοπτική σειρά «Wonder Man» για το Disney Plus, η οποία επίσης σταμάτησε τα γυρίσματά της τα οποία είχαν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες στο Λος Άντζελες. Επίσης, το πλάνο της Marvel Studios για αυτή την τηλεοπτική παραγωγή του MCU είναι ίδιο με αυτό του «Thunderbolts».

Τη σκηνοθεσία του «Thunderbolts» ανέλαβε ο Jake Schreier, σε σενάριο του Eric Pearson και αναμενόταν στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024, πλέον είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει.



Με πληροφορίες από unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ