Δίπλωμα αγάπης και αφοσίωσης έλαβε ένας υπέροχος σκύλος υπηρεσίας

Συνόδευσε πιστά την ιδιοκτήτριά του σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής και το βίντεο από την αποφοίτησή τους είναι ακόμα μια απόδειξη για το πόσο υπέροχα πλάσματα είναι τα σκυλιά.

Article featured image
Article featured image

Μεταξύ των χιλιάδων αποφοίτων που έλαβαν το δίπλωμά τους στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Seton Hall του New Jersey, ήταν και ένας γλυκύτατος σκύλος υπηρεσίας, ο οποίος πήρε ένα ιδιαίτερο δίπλωμα, αφού παρακολούθησε όλα τα μαθήματα μαζί με την ιδιοκτήτριά του.

Ο 6χρονος Justin είναι ο σκύλος υπηρεσίας της φοιτήτριας Grace Mariani και τη συνόδευσε πιστά σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής. Στις 22 Μαΐου, το λαμπραντόρ γκόλντεν ριτρίβερ περπάτησε στη σκηνή δίπλα στη Mariani -που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο- και ανταμείφθηκε για την αφοσίωσή του, παραλαμβάνοντας το δίπλωμά του από τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε το πανεπιστήμιο, ο γλυκύτατος σκύλος μυρίζει το δίπλωμά του και στη συνέχεια, το παίρνει στο στόμα του.



Η ιδιοκτήτρια του σκύλου έλαβε, επίσης, το πτυχίο της στην Εκπαίδευση και σχεδιάζει να διδάξει σε παιδιά του Δημοτικού. Οι οικογένειες των φοιτητών και οι απόφοιτοι ζητωκραύγασαν δυνατά, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στη σκηνή, για να παραλάβουν τα πτυχία τους.

Ο Justin είναι ο δεύτερος σκύλος υπηρεσίας που δόθηκε στη Mariani από τον οργανισμό Canine Companions.

«Όταν η κοπέλα γνώρισε τον Justin και ταίριαξαν, είπε ότι το όνειρό της ήταν να πάει στο κολέγιο και να γίνει δασκάλα», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης στο CNN. «Ένιωσε ότι με τον Justin στο πλευρό της, έχει την καλύτερη ευκαιρία για μια επιτυχημένη, ανεξάρτητη ζωή», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι ο Justin έχει μάθει πάνω από 45 δεξιότητες, για να βοηθήσει τη Mariani να γίνει πιο ανεξάρτητη.

Με πληροφορίες από CNN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ