O Alice Cooper και ο Joe Perry κάποτε πήγαν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι για να γράψουν μουσική

Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά όμως.

Article featured image
Article featured image


Ο Alice Cooper παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ τρομαγμένος όταν παρατήρησε κάποια τρομακτικά πράγματα σε ένα σπίτι που έμενε μαζί με τον Joe Perry των Aerosmith για να γράψουν νέα μουσική.

Ο θρύλος της ροκ Alice Cooper αποκάλυψε ότι έγραφε τραγούδια μαζί με τον Joe Perry των Aerosmith όταν ένα άτακτο φάντασμα συνέχισε να τσιμπάει τον εξοπλισμό τους.

Ο τραγουδιστής - που έχει άλμπουμ με τίτλο «Paranormal» και «Raise the Dead» - παραδέχτηκε ότι έμεινε άναυδος όταν αργότερα του είπαν ότι βρισκόταν στο στοιχειωμένο σπίτι που ενέπνευσε μια διάσημη ταινία τρόμου.

«Το 1984 επρόκειτο να γυρίσω μια ταινία τρόμου [Monster Dog ] στην Ισπανία και ο Joe και εγώ θα γράφαμε μερικά τραγούδια γι' αυτήν. Πήγαμε λοιπόν στο σπίτι του μάνατζέρ μου στο Copiague της Νέας Υόρκης και συνεχώς χάνονταν πράγματα: η φυσαρμόνικα μου, οι χορδές του Joe. Αργότερα, στο δείπνο, ακουγόταν σαν κάποιος να μετακινούσε έπιπλα στο υπόγειο. Δεν ήταν όπως στις ταινίες όπου οι άνθρωποι λένε: “Ας πάρουμε φακούς και ας πάμε εκεί κάτω”. Είχαμε εξαφανιστεί από εκεί».



Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τηλεφώνησα στον Shep [Gordon, μάνατζερ] και μου λέει: “Ω ναι, το Amityville Horror γράφτηκε για αυτό το σπίτι”».

Ο Alice, με πραγματικό όνομα Vincent Furnier, επιστρέφει σε περιοδεία με τον φίλο του Joe και τον κινηματογραφικό αστέρα Johnny Depp στο ροκ σχήμα «Hollywood Vampires».


Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ