Η CITY μοιράζει 10 εισιτήρια για το πρώτο φεστιβάλ τραπ μουσικής στην Κύπρο

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και κυπριακής τραπ θα φιλοξενηθούν στο «Trap n Love Fest».

Article featured image
Article featured image


Ένα νέο φεστιβάλ έρχεται να «αναστατώσει» τη μουσική σκηνή της Κύπρου, έχοντας στο επίκεντρο ένα άκρως δημοφιλές είδος μουσικής, με χιλιάδες θαυμαστές.

Την 22η Ιουλίου, ο χώρος του Napa Rocks θα φιλοξενήσει το πρώτο «Trap n Love Fest», ένα φεστιβάλ που υπόσχεται να μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής και κυπριακής τραπ σκηνής.

Οι Toquel, FY, Rack, Hawk, Fly Lo, Dirty Harry και Bossikan είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν σε αυτό το μουσικό γεγονός. Μαζί τους θα είναι οι Flare, Bandz333, Waz Gucci, Karkas, Robin, Dazero, Deeze, Louw, Chino, Veira και Nedi, οι οποίοι θα καταπλήξουν το κοινό με τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις.

Αν επιθυμείς να ζήσεις αυτήν τη μοναδική εμπειρία, η CITY έχει φροντίσει να διασφαλίσει εισιτήρια σε 10 αναγνώστες της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι λάβεις μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει στον λογαριασμό μας στο Instagram και να περιμένεις μέχρι την πραγματοποίηση της κλήρωσης στις 20.07.2023.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ