Απέραντη θλίψη για τον Axel, τον δύτη που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα του Πρωταρά

Είχε βοηθήσει στις έρευνες της Κόκκινης Λίμνης.

Article featured image
Article featured image


Απέραντη θλίψη προκάλεσε ο χαμός του δύτη Axel Schoeller, ο οποίος έχασε της ζωή του χθες στη θαλάσσια περιοχή του Golden Coast, στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπό συνθήκες που διερευνώνται, κατά τη διάρκεια της κατάδυσης με ένα φίλο του σε απόσταση 1,4 ναυτικών μιλίων από τη θαλάσσια περιοχή Golden Coast, ο 60χρονος από την Αυστρία, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου, βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητος στην επιφάνεια της θάλασσας.



Η Λιμενική Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και βοήθησε στη μεταφορά του 60χρονου στη στεριά, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του TAE Αμμοχώστου, «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60 χρόνος μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο για αναζήτηση ναυαγίου και φέρεται να καταδύθηκε σε βάθος 100 μέτρων».



Ο Axel ήταν ένας από τους αθέατους ήρωες, που εργάστηκαν αδιάκοπα για δεκάδες μέρες στις έρευνες της Κόκκινης Λίμνη, ήταν μέλος της ομάδας της «Brasal Marine & Diving Services», που συνέβαλλε στο εύρεση των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου.

Οι οικείοι του Axel θρηνούν και μέσω αναρτήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου αναρτούν φωτογραφίες του αδικοχαμένου δύτη.



Με πληροφορίες από sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ