Στην Κύπρο κάποιος έφτιαξε ένα πάρκο αφιερωμένο στον Νότη Σφακιανάκη

Αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Στην αρχή, βλέποντας το βίντεο στο TikTok, νομίσαμε ότι επρόκειτο για προϊόν μοντάζ ή έστω για κάποιο κατασκεύασμα εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης, ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν ισχύει, καθώς η κυπριακή πραγματικότητα ενίοτε ξεπερνά ακόμα και την πιο αναπτυγμένη, τεχνητή νοημοσύνη. Στο Facebook έχει, επίσης, δημιουργηθεί σχετικό γκρουπ για το πάρκο με την ονομασία Parko Notis Sfakianakis Cyprus.


Στην αυλή, λοιπόν, ενός σπιτιού στην Κύπρο φτιάχτηκε ένα πάρκο αφιερωμένο στον Νότη Σφακιανάκη, το οποίο είναι διακοσμημένο με μια προτομή του τραγουδιστή, καθώς και με διάφορες φωτογραφίες του πάνω στα αντικείμενα που κοσμούν την αυλή. Μάλιστα, σε ένα διακοσμητικό πηγάδι υπάρχει μια φωτογραφία τού Νότη, (μάλλον) με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού - που είναι, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, τεράστιος φαν του αμφιλεγόμενου αοιδού. Στα πιο αξιοσημείωτα είναι και μια επιγραφή «Όλα Νότης» με το σχήμα της Κύπρου από κάτω.


Πάντως οι χρήστες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις για το ιδιαίτερο πάρκο με κάποιους να κάνουν λόγο για μια «όμορφη εκδήλωση αγάπης προς έναν αγαπημένο καλλιτέχνη» και ορισμένους άλλους να κρίνουν αρνητικά τόσο την αισθητική τού «μνημείου» όσο και τις υπερβολικές εκδηλώσεις θαυμασμού προς έναν καλλιτέχνη, ο οποίος έχει απασχολήσει αρνητικά πολλάκις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ