Η στιγμή που πυροσβέστες ανασύρουν τον 62χρονο που έπεσε χθες σε λάκκο 4 μέτρων

Η Π.Υ το τελευταίο 24ωρο ανταποκρίθηκε σε 22 περιστατικά, 13 πυρκαγιές και 9 Ειδικές Υπηρεσίες.

Article featured image
Article featured image


Μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις οποίες ανέβασε και φωτογραφίες από τη διάσωση του 62χρονου, ο οποίος έπεσε χθες σε λάκκο 4 μέτρων σε εργοτάξιο.


Διαβάστε εδώ:

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο ανταποκρίθηκε σε 22 περιστατικά, 13 πυρκαγιές, 9 Ειδικές Υπηρεσίες με τα πιο σημαντικά να είναι η ανταπόκριση στις 10:04 χθες το πρωί με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση ζωής παρά την Βιοτεχνική Περιοχή Λακατάμιας.

diasosi-lakkos-4-metra-2_city.png



Εργάτης (62 ετών) κατέπεσε σε ανοικτό λάκκο βάθους 4 μέτρων σε εργοτάξιο δημόσιου δρόμου ενώ εκτελούσε εργολαβία για το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. Τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης και αφού ανασύρθηκε από τον λάκκο με τη χρήση διασωστικής εξάρτυσης παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας. Στη σκηνή του επεισοδίου παρευρέθηκε λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

diasosi-lakkos-4-metra-1_city.png



Κλήση στις 03:35 σήμερα το πρωί για πυρκαγιά παρά το δρόμο Πέρα Πέδι προς κοινότητα Λόφου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβ. Σταθμός Υπαίθρου Μονιάτη με ένα πυροσβ. όχημα. Από την πυρκαγιά κάηκαν ένα δεκάριο ξηρά χόρτα ,άγρια βλάστης, πεύκα και δύο ξύλινοι πυλώνες της ΑΗΚ. Τα αίτια διερευνώνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ