Σεξομολογήσεις #619: «Της είπα πως είμαι χήρος με παιδί»

Από τις λίγες φορές που η Tipster δίκασε τόσο σκληρά.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου Tipster μου, ήρτεν τζαι η δική μου σειρά να πω τον πόνο μου αν τζαι ξέρω εκ των προτέρων πως θα με κράξεις. Είμαι φρεσκοπαντρεμένος, για να καταλάβεις ούτε χρόνο εν εκλείσαμε ακόμα με τη γυναίκα μου. Ένας γάμος που ήρθε ως φυσική συνέχεια μιας πολύχρονης σχέσης. Μια τυπική σχέση, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, χωρίς ιδιαίτερο χρώμα, με αγάπη μεν, αλλά πως να σου το πω, κάπως άοσμη τζαι άγευστη. Τωρά θα με ρωτήσεις -και με το δίκιο σου- αφού αναγνωρίζεις τα προβλήματα, γιατί έμεινες και παντρεύτηκες; Παραπάνω που φόβο για το άγνωστο και την κριτική και που συνήθεια. Εβολεύτηκα μάλλον, τούτον ένει, ώσπου φυσικά ήρτεν η ώρα να ξεβολευτώ τζαι τωρά εν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.

Πριν ένα δίμηνο περίπου είχα πάρει τον γιο της αδερφής μου, που είναι και ο βαφτιστικός μου να του πιάσω δώρο για τα γενέθλιά του τζαι όταν ετελειώσαμε ήθελε να πάμε στο πάρκο. Ε, επήαμε! Απόγευμα, ήταν τζαι καλή η μέρα αναλόγως, οπότε είχεν κόσμο. Μέσα σε τούτον τον κόσμο τζαι μια μάμμα με δύο αγοράκια, κοντά στην ηλικία του βαφτιστικού μου. Σινιάρει ο δικός μου τα άλλα μωρά, επλησίασε να τους πάρει μπάλα να παίξουν, οπότε αναγκαστικά έκατσα τζαι εγώ μαζί με τη μάμμα και επιάσαμεν την κουβέντα. Χωρισμένη εκείνη, εγώ είχα βγάλει τη βέρα για να μην την χάσω, υπέθεσε και για εμένα το ίδιο. Οπότε εξεκίνησε το έντονο φλερτ, τζαι ομολογώ εγοητεύτηκα πολλά. Ωραία γυναίκα, χυμώδης, όι εντυπωσιακή, αλλά πολλά γοητευτική. Φυσικά εν της είπα ούτε πως το μωρό δεν είναι γιος μου ούτε πως είμαι παντρεμένος. Η αλήθεια δεν με ρώτησε, οπότε εν εμπήκα στη διαδικασία να της εξηγήσω. Εν ήθελα να χαλάσω τη φάση. Για να συντομεύσω την ιστορία, λίγες μέρες μετά αποφάσισα να ξαναπάρω τον μιτσή στο πάρκο, μπας τζαι την πετύχω, τζαι επέτυχά την. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα τζαι λίγες μέρες μετά βγήκαμε για ποτό. Τότε πούλησα το σενάριο του χήρου με παιδί, η Μ. τσίμπησε ακόμα παραπάνω και καταλαβαίνεις πως καταλήξαμε στο αυτοκίνητο όπως τα 18χρονα. Είχεν χρόνια να κάμω τόσο καλό σεξ τζαι να το απολαύσω. Τζαι που τότε κάθε φορά που βρισκόμαστε, το σεξ εν τοπ. Τες τελευταίες ημέρες όμως άρκεψεν να θέλει παραπάνω. Καμιά βόλτα, κανένα φαΐ, να έρτει σπίτι μου κ.λπ. Προς το παρόν απέφυγά το, αλλά εν με βλέπω να το κρατώ για πολλά. Που την άλλη σκέφτομαι σοβαρά πως ίσως να ήρτεν η ώρα να χωρίσω, τωρά που είδα τι κυκλοφορεί έξω, εν μπορώ να επιστρέψω πίσω σε τούτη τη βαρετή ρουτίνα που έχω. Εν ξέρω τι να κάμω, αλλά σίουρα ξέρω πως εν μου αρέσκει τούτο που έχω τωρά.



Θα συμφωνήσω απόλυτα με την ατάκα στον επίλογό σου. Ούτε εμένα μου αρέσκουν όσα μου περιγράφεις. Βασικά είσαι ο κλασσικός μα@#$ας που τα θέλει ούλλα δικά του ή αν προτιμάς ο κλασικός χοίρος (και όχι χήρος) που είναι χτιτζιόν μέσα έξω. Σόρρι, αλλά 2023, όι 1960. Δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία για να κοροϊδεύεις με τέτοιο τρόπο δύο άλλους ανθρώπους και να τους αφήνεις στο σκοτάδι. Φίλε μου, τα πράγματα είναι απλά: Δεν γουστάρω κάτι, φεύγω απ’ αυτό. Γουστάρω; Μένω σε αυτό αφοσιωμένος, δεν μοιράζομαι δεξιά κι αριστερά για να ικανοποιώ τον ναρκισσισμό και το εγώ μου. Μου λες ότι δεν χώρισες πριν τον γάμο γιατί φοβόσουν τις αντιδράσεις, αν μαθευτούν όσα κάνεις, δεν φοβάσαι τις αντιδράσεις; Ή θεωρείς κι εσύ αφελώς πως όταν θέλεις όλα μένουν κρυφά; Επειδή με έχεις εκνευρίσει και θα πω άσχημα πράγματα, σε πρώτη φάση καλό θα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου και το τι θέλεις να κάνεις με τη ζωή σου και έπειτα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και στις δύο γυναίκες. Κανείς δεν θα σου πει πώς να ζεις. Όπως θέλεις, και με όσες και όσους θέλεις αρκεί να μην κοροϊδεύεις πλάσματα πίσω που την πλάτη τους. Στο κάτω κάτω βρες έναν άνθρωπο και κάνε μια ανοιχτή σχέση και όλα καλά. Θα μοιράζεστε έξοδα σπιτιού και κρεβατιού!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ